fbpx

Paketi usluga

11. mart 2024.
Radiotalasni lifting

Paket usluga Radiotalasni lifting – najpovoljnije cene u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Paket usluga za tretman Radiotalasni lifting lica podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata. Povoljnost paketa uštede za tretman Radiotalasni lifting se ne ogleda samo u cenovnoj povoljnosti, već i kreiranju paketa koji daje izuzetne efekte kod zona kod kojih su znaci starenja najuočljiviji i koje su najčešće pogođene gubitkom elastina i kolagena gotovo istovremeno – regija lica i vrata. Ova paket usluga daje mogućnost da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica radi, po istoj ceni od 2.000,00 RSD i zona lica i zona vrata. Posebno treba istaći da ovaj paket usluge daje veliku uštedu, jer se tretman Radiotalasni lifting najčešće radi kao serija od 10 vezanih tretmana.
15. septembar 2023.
Radiotalasni ligting

Jedan od tretmana podmlađivanja – Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je tretman liftinga lica, koji se može raditi tokom cele godine. U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima. Paket usluga podrazumeva da se po ceni 1 zone koja se tretira, tretman Radiotalasni lifting radi po istoj ceni za 2 zone.
26. jun 2023.

Radiotalasni lifting – paket usluga uštede

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, koji se primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine, što je jedna od velikih prednosti tretmana. Paket podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana Radiotalasni lifting rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata. Ova paket usluga znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može, po istoj ceni od 2.000,00 RSD uraditi i zonu lica i zonu vrata. Povoljnost paketa uštede za tretman Radiotalasni lifting se ne ogleda samo u cenovnoj povoljnosti, već i kreiranju paketa koji daje izuzetne efekte kod zona kod kojih su znaci starenja najuočljiviji i koje su najčešće pogođene gubitkom elastina i kolagena gotovo istovremeno - regija lica i vrata.
8. maj 2023.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

Radiotalasni lifting – paket tretman

Radiotalasni lifting je tretman koji se primenjuje u svrhu uklanjanje bora lica i zatezanje opuštene kože lica i kože bez volumena. Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, koji se primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine, što je jedna od velikih prednosti tretmana. Radiotalasni lifting je veoma popularan nehirurški metod, jer nema nuspojava, a rezultati su vidljivi odmah. Preporučuje se od 25-te godine (kada već dolazi do postepenog gubitka kolagena) pa do 45-te godine. Paket uštede podrazumeva da po ceni 1 zone koja se tretira, radi tretman Radiotalasni lifting po istoj ceni za 2 zone. Ovaj paket usluga znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može, po istoj ceni od 2.000,00 RSD uraditi i zonu lica i zonu vrata. Na ovaj način se izašlo u susret svim klijentima koji se odluče za tretman Radiotalasni lifting, jer je ova kombinacija (istovremeni tretman Radiotalasni lifting i lica i vrata) vezana i uobičajeno je da se tretman radi zajedno, kako bi se postigli ujednačeni rezultati.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više