fbpx

Paketi usluga

13 septembra, 2021
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

Radiotalasni lifting – paket uštede koji nudi Vita Elos za ovu vrstu usluge

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je kreirao paket uštede za tretman Radiotalasni lifting. Paket podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana Radiotalasni lifting rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata. Povoljnost paketa uštede za tretman Radiotalasni lifting se ne ogleda samo u cenovnoj povoljnosti, već i kreiranju paketa koji daje izuzetne efekte kod zona kod kojih su znaci starenja najuočljiviji i koje su najčešće pogođene gubitkom elastina i kolagena gotovo istovremeno - regija lica i vrata. Uobičajeno je da se tretman Radiotalasni lifting radi zajedno (i lice i vrat), kako bi se postigli ujednačeni rezultati. Paket uštede za tretman Radiotalasni lifting podrazumeva da se po ceni od 2.000, RSD rade regije celo lice i vrat. Posebno ističemo da ovaj paket usluge daje veliku uštedu, jer se tretman Radiotalasni lifting najčešće radi kao serija od 10 vezanih tretmana, čime se postiže ukupna ušteda od 20.000,00 RSD.
29 marta, 2021
Vita Elos, Novi Sad

Radiotalasni lifting – paket uštede

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting. Reč je o paket usluzi, koja podrazumeva da se po ceni 1 zone tretman Radiotalasni lifting radi za 2 zone i to po istoj ceni od 2.000,00 dinara. Ova paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata.
26 avgusta, 2020

Ultrazvučni SMAS lifting – uštedite rešavajući problem liftinga lica u našem Kabinetu

Kako bi tretman Ultrazvučni SMAS lifting bio svima dostupan, Vita Elos je kreirao četiri paketa za uslugu Ultrazvučni SMAS face lifting, kojima se može uštedeti i preko 500 EUR. Paketi su tako napravljeni da kombinuju tretman za različite delove lica po daleko nižim cenama od liftinga ultrazvukom celog lica, a u cilju rešavanja problema bora, koje se javljaju klijentima na različitim regijama.
4 maja, 2020

Radiotalasni lifting – paket za dve zone tretmana po ceni jedne zone tretmana

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting. Reč je o paket usluzi, koja podrazumeva da po ceni 1 zone koja se tretira, imate tretman Radiotalasni lifting po istoj ceni za 2 zone.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više