fbpx

Paketi usluga

15. septembra 2023.
Radiotalasni ligting

Jedan od tretmana podmlađivanja – Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je tretman liftinga lica, koji se može raditi tokom cele godine. U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima. Paket usluga podrazumeva da se po ceni 1 zone koja se tretira, tretman Radiotalasni lifting radi po istoj ceni za 2 zone.
26. juna 2023.

Radiotalasni lifting – paket usluga uštede

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, koji se primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine, što je jedna od velikih prednosti tretmana. Paket podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana Radiotalasni lifting rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata. Ova paket usluga znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može, po istoj ceni od 2.000,00 RSD uraditi i zonu lica i zonu vrata. Povoljnost paketa uštede za tretman Radiotalasni lifting se ne ogleda samo u cenovnoj povoljnosti, već i kreiranju paketa koji daje izuzetne efekte kod zona kod kojih su znaci starenja najuočljiviji i koje su najčešće pogođene gubitkom elastina i kolagena gotovo istovremeno - regija lica i vrata.
8. maja 2023.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

Radiotalasni lifting – paket tretman

Radiotalasni lifting je tretman koji se primenjuje u svrhu uklanjanje bora lica i zatezanje opuštene kože lica i kože bez volumena. Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, koji se primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine, što je jedna od velikih prednosti tretmana. Radiotalasni lifting je veoma popularan nehirurški metod, jer nema nuspojava, a rezultati su vidljivi odmah. Preporučuje se od 25-te godine (kada već dolazi do postepenog gubitka kolagena) pa do 45-te godine. Paket uštede podrazumeva da po ceni 1 zone koja se tretira, radi tretman Radiotalasni lifting po istoj ceni za 2 zone. Ovaj paket usluga znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može, po istoj ceni od 2.000,00 RSD uraditi i zonu lica i zonu vrata. Na ovaj način se izašlo u susret svim klijentima koji se odluče za tretman Radiotalasni lifting, jer je ova kombinacija (istovremeni tretman Radiotalasni lifting i lica i vrata) vezana i uobičajeno je da se tretman radi zajedno, kako bi se postigli ujednačeni rezultati.
10. marta 2023.

Radiotalasni lifting – paket uštede, dva tretmana po ceni jednog

Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava bore i zateže opuštenu kožu, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. Preporučuje se kao serija tretmana, a nakon toga 1 tretman mesečno kako bi se očuvali postignuti rezultati. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting u vidu paketa usluge (paket uštede) Paket uštede podrazumeva da po ceni 1 zone koja se tretira, radi tretman Radiotalasni lifting po istoj ceni za 2 zone. Ovaj paket usluga znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može, po istoj ceni od 2.000,00 RSD uraditi i zonu lica i zonu vrata. Na ovaj način se izašlo u susret svim klijentima koji se odluče za tretman Radiotalasni lifting, jer je ova kombinacija (istovremeni tretman Radiotalasni lifting i lica i vrata) vezana i uobičajeno je da se tretman radi zajedno, kako bi se postigli ujednačeni rezultati.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više