fbpx

Lifting bora Plasma Penom

February 10, 2021

Ultrazvučni SMAS face lifting vs. Plasma Pen metod uklanjanja bora

Ultrazvučni SMAS lifting eliminiše znakove starenja zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćujući višak kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava. Plasma Pen tehnologija radi na principu koagulacije plazme (jonizovan gas). Plasma Pen tehnologijom je moguće efikasno uklanjanje bora. I pored razlika između tretmana Ultrazvučni SMAS lifting i Uklanjanje bora Plasma Pen-om, ova dva tretmana se nadopunjuju i međusobno kombinuju, te se na taj način postižu maksimalni efekti u sferi prirodnog face lifting-a. Regija čela ili zona oka i vrata koja ne može da se tretira 3D HIFU tehnologijom se može tretirati Plasma Pen-om. Takođe je Plasma olovkom moguće eliminisati duboke bore koje Ultrazvučni SMAS lifting nije u celosti eliminisao.
February 3, 2021

Rhytidectomy vs. Ultrazvučni SMAS lifting

Rhytidectomy ili ritidektomija označava vrstu postupka kozmetičke hirurgije, koja se koristi za face lifting odnosno zatezanje lica i podmlađivanje. Postoji više hirurških tehnika vezanih za rhytidectomy (face lifting). Razvoj tehnike i tehnologije u oblasti aparatne kozmetike (pojava 3D HIFU tehnologije) je omogućio primenu dubokog, ultrazvučnog, nehirurškog SMAS face liftinga, kao jedinoj alternativi hirurškom liftingu lica - ritidektomiji.
December 2, 2019

Nehirurški lifting – neinvazivni lifting tretmani u našem Kabinetu

Nehirurški lifting lica je tretman koji ne podrazumeva korišćenje skalpela ili bilo koje druge invazivne vrste metoda zatezanja lica. Nehirurški lifting se radi isključivo kao prirodni lifting lica uz primenu najsavremenijih aparata u našem Kabinetu, kao što su ultrazvuk, radiotalasi i Plasma Pen. Suština tretmana Nehirurški lifting je podsticanje prirodnog obnavljanja kolagena, što rezultira zatezanjem tretirane regije, bez nuspojava, oštećenja kože i rizika po pacijenta.
August 19, 2019

Eliminišite bore uz pomoć Plasma Pen tehnologije

Plasma Pen tehnologija se koristi za nehirurško uklanjanje bora. To je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana zatezanja bora. Zatezanje bora sa lica, ali i na onim mestima koja su teško dostupna (uši) se vrlo uspešno radi Plasma Pen tehnologijom.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više