fbpx

Nehirurški SMAS lifting lica

March 31, 2021

Šta je Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela – o terapiji

Ultrazvučni SMAS lifting je terapija zatezanja kože lica i tela koja je odobrena kao bezbedna od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD). Suština terapije se ogleda u dejstvu ultrazvuka na slojeve kože u kojima se nalazi kolagen i zagrevanjem kolagenih vlakana podstiče njihovu prirodnu regeneraciju u svim gradivnim i sastavnim delovima kolagena, što dovodi do efekta skraćivanje viška kože i vraćanja mladalačkog izgleda (lice i telo bez bora i opuštene kože). Pored toga Ultrazvučni SMAS lifting, kao terapija, deluje i na mišiće zatežući ih, ali i na uklanjanje masnih naslaga, te tretirane regije lica ili tela dobijaju značajno lepši izgled (vraćanje tonusa, čvrstine i turgora kože).
March 3, 2021

Kome je namenjen tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Za one koji žele da dobiju dugoročan efekat face lifting-a na nehirurški način i izbegavajući sve negativne efekte operacija, Ultrazvučni duboki SMAS face lifting je neinvazivno rešenje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije, koji je razvio metodu ultrazvučnog podizanja kože lica, vrata i dekoltea. Ultrazvučni SMAS face lifting je namenjen klijentima: osobama koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata, svima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom Ultrazvučni SMAS face lifting.
July 31, 2017

Klinička ispitivanja vezana za nehirurški SMAS lifting lica

Pre upotrebe HIFU tehnologije za nehirurški tretman SMAS lifting-a su vršena opsežna klinička ispitivanja, koja su se odnosila na uticaj HIFU tehnologije na kožu i efekte koje ona ima u smislu liftinga lica. Sami pacijenti su primetili poboljšanje u 75% slučajeva na 90-ti dan od tretmana i 87% na 180-ti dan od tretmana ultrazvučnim SMAS liftingom lica. Uverite se i vi u klinički dokazanu efikasnost Ultrazvučni SMAS lifting terapije i uradite lifting lica u Vita Elos-u!
July 4, 2017

Zatezanje lica – face lifting u Vita Elos-u

Usluge Lifting lica obuhvataju dve vrste face – lifting tretmana: Radiotalasni lifting lica i Ultrazvučni SMAS lifting terapiju ili ultrazvučni SMAS lifting lica. Obe usluge daju vrhunske rezultate, a koja će biti primenjena zavisi od stanja lica i godina starosti. Radiotalasni lifting lica i nehirurški SMAS lifting lica mogu da se međusobno kombinuju.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više