fbpx

Nehirurški SMAS lifting lica

31 marta, 2021
3D HIFU

Šta je Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela – o terapiji

Ultrazvučni SMAS lifting je terapija zatezanja kože lica i tela koja je odobrena kao bezbedna od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD). Suština terapije se ogleda u dejstvu ultrazvuka na slojeve kože u kojima se nalazi kolagen i zagrevanjem kolagenih vlakana podstiče njihovu prirodnu regeneraciju u svim gradivnim i sastavnim delovima kolagena, što dovodi do efekta skraćivanje viška kože i vraćanja mladalačkog izgleda (lice i telo bez bora i opuštene kože). Pored toga Ultrazvučni SMAS lifting, kao terapija, deluje i na mišiće zatežući ih, ali i na uklanjanje masnih naslaga, te tretirane regije lica ili tela dobijaju značajno lepši izgled (vraćanje tonusa, čvrstine i turgora kože).
3 marta, 2021
Lifting lica

Kome je namenjen tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Za one koji žele da dobiju dugoročan efekat face lifting-a na nehirurški način i izbegavajući sve negativne efekte operacija, Ultrazvučni duboki SMAS face lifting je neinvazivno rešenje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije, koji je razvio metodu ultrazvučnog podizanja kože lica, vrata i dekoltea. Ultrazvučni SMAS face lifting je namenjen klijentima: osobama koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata, svima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom Ultrazvučni SMAS face lifting.
31 jula, 2017
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

Klinička ispitivanja vezana za nehirurški SMAS lifting lica

Pre upotrebe HIFU tehnologije za nehirurški tretman SMAS lifting-a su vršena opsežna klinička ispitivanja, koja su se odnosila na uticaj HIFU tehnologije na kožu i efekte koje ona ima u smislu liftinga lica. Sami pacijenti su primetili poboljšanje u 75% slučajeva na 90-ti dan od tretmana i 87% na 180-ti dan od tretmana ultrazvučnim SMAS liftingom lica. Uverite se i vi u klinički dokazanu efikasnost Ultrazvučni SMAS lifting terapije i uradite lifting lica u Vita Elos-u!
4 jula, 2017
Lifting lica - Vita Elos

Zatezanje lica – face lifting u Vita Elos-u

Usluge Lifting lica obuhvataju dve vrste face – lifting tretmana: Radiotalasni lifting lica i Ultrazvučni SMAS lifting terapiju ili ultrazvučni SMAS lifting lica. Obe usluge daju vrhunske rezultate, a koja će biti primenjena zavisi od stanja lica i godina starosti. Radiotalasni lifting lica i nehirurški SMAS lifting lica mogu da se međusobno kombinuju.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više