fbpx

3D HIFU Vita Elos

20 aprila, 2022

3D HIFU tehnologija i njena namena

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. 3D HIFU tehnologije (aparat) ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena dajući dugoročne rezultate (između 1,5 i 3 godine). 3D HIFU aparat, pored liftinga lica, omogućava i veoma uspešno reoblikovanje tela (zatezanje i eliminisanje masnih naslaga). Najsavremeniji aparat namenjen zatezanju lica i uklanjanju bora je 3D HIFU aparat, koji se koristi u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – sigurne i bezbolne alternative hirurškom lifting lica. 3D HIFU tehnologije je prilagođen svim tipovima kože, a sigurnost tretmana je maksimalna.
9 februara, 2022

3D HIFU tehnologija – poređenje sa klasičnim HIFU aparatom

Stalni napredak tehnologije je prisutan i na polju face lifting usluga. Najsavremeniji aparat namenjen zatezanju lica i uklanjanju bora je 3D HIFU aparat, koji se koristi u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – sigurne i bezbolne alternative hirurškom lifting lica. Nakon tradicionalnog HIFU aparata, 3D HIFU nudi Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela na daleko efikasniji, kraći i sigurniji način bez bilo kakvih neželjenih efekata. 3D HIFU tehnologija koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože uz postizanje zavidnih rezultata kod terapija Ultrazvučni SMAS lifting: smanjuju se bore, učvršćuje i tonira koža, eliminišu se bore obraza, nazolabijalnog dela, brade, vrata i dekoltea.
12 januara, 2022

Primena 3D HIFU aparata u Vita Elos-u

Kada se u kozmetičke svrhe koriste aparati za rešavanje određenih estetskih problema, govorimo o aparatnoj kozmetici. Vita Elos Novi Sad je kabinet koji se specijalizovao za aparatni vid kozmetologije. Jedan od aparata, koji se koristi u Vita Elos-u je i 3D HIFU aparat, namenjen tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela. 3D HIFU aparat je jedina, trenutno prisutna oprema za Ultrazvučni SMAS lifting, koja je odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD). 3D HIFU oprema je testirana, efikasna i bezbedna oprema sa sertifikatom.
3 novembra, 2021

Face lifting primenom 3D HIFU tehnologije

Razvoj tehnike i tehnologije u oblasti aparatne kozmetike (pojava 3D HIFU tehnologije) je omogućio face lifting bez skalpela. Zahvaljujući 3D HIFU tehnologiji, koja se primenjuje za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, postoji alternativa hirurškom face lifting. Ultrazvučni SMAS lifting lica daje slične rezultate kao hirurški face lifting i efekti tretmana su veoma dobri i u skladu sa očekivanjima pacijenta. Nehirurški Ultrazvučni SMAS face lifting, rađen u kabinetu Vita Elos, je tretman koji je: gotovo bezbolan, potpuno bezbedan (radi ga lekar sa dugogodišnjim iskustvom), neinvazivan postupak face lifting-a tokom kog koža ne biva oštećena dejstvom ultrazvuka, ne stvara nikakve modrice ili podlive i ne postoji opasnost od infektivnih komplikacija.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više