fbpx

3D HIFU Vita Elos

26 oktobra, 2022

Ultrazvučni SMAS lifting – samo jedan tretman je dovoljan za postizanje kompletnog face lifting efekta

Face lifting (uklanjanje bora), koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože i postizanje kompletnog face lifting efekta isključivo nehirurškim putem korišćenjem ultrazvuka tj. 3D HIFU tehnologije i to samo jednim tretmanom. Nehirurški i neinvazivni face lifting tretman (Ultrazvučna SMAS face lifting) je jedan od tretmana face lifting-a koji se radi na licu u našem Kabinetu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Ultrazvučni SMAS lifting je svetski priznata terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologije), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože.
19 oktobra, 2022

3D HIFU tehnologija – najsavremeniji ultrazvuk namenjen face lifting-u

Stalni napredak tehnologije je prisutan i na polju face lifting usluga. Najsavremeniji aparat namenjen zatezanju lica i uklanjanju bora je 3D HIFU aparat, koji se koristi u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – sigurne i bezbolne alternative hirurškom liftingu lica. 3D HIFU aparat je jedina, trenutno prisutna oprema za Ultrazvučni SMAS lifting, koja je odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD). 3D HIFU oprema je testirana, efikasna i bezbedna oprema sa sertifikatom. 3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože uz postizanje zavidnih rezultata kod terapija Ultrazvučni SMAS lifting: smanjuju se bore, učvršćuje i tonira koža, eliminišu se sitne bore obraza, nazolabijalnog dela, brade, vrata i dekoltea, dok se one duboke značajno smanjuju.
7 septembra, 2022

Samo jedan tretman je dovoljan za uklanjanje bora – Ultrazvučni SMAS lifting

U svrhu uklanjanja bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora), radi se vrlo popularan tretman - Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting se, u odnosu na druge tretmane, izdvaja po tome što je dovoljan samo jedan tretman za Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) i postizanje dugoročnih rezultata. Kao rezultat postupka tretmana Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) primenom terapije Ultrazvučni SMAS lifting, javljaju se dva osnovna efekta: veliki broj akupresure dovodi do značajnog smanjenja oblasti fascije i podiže tkivo lica (tretirane regije), kao odgovor na denaturaciju vezivnog tkiva starih vlakana kolagena, javlja se značajna aktivacija metaboličkih procesa, koji podmlađuju tkivo lica (tretirane regije).
31 avgusta, 2022

3D HIFU tehnologija – savremen pristup za postizanje nehirurškog face lifting-a

Razvojem i unapređenjem HIFU tehnologije, stvoren je 3D HIFU aparat, kao jedina, trenutno prisutna oprema namenjena tretmanu nehirurški face lifting ili Ultrazvučni SMAS lifting, a koja je odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD). Najsavremeniji aparat namenjen zatezanju lica i uklanjanju bora je 3D HIFU aparat, koji se koristi u Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – sigurne i bezbolne alternative hirurškom lifting lica. 3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) je tehnologija koja koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više