fbpx

Trajno uklanjanje neželjenih dlaka

1 juna, 2020
Trajna epilacija

Tretman Laserska trajna epilacija i za muškarce

Kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku, Vita Elos, podjednaku pažnju u svojoj ponudi usluga, je posvetio negovanju i očuvanju lepote i žena i muškaraca. Tretman Laserska trajna epilacija je jedan od tretmana namenjenih i muškarcima u cilju trajnog uklanjanja dlaka. Uspeh tretmana Laserska trajna epilacija kod muškaraca je i do 95% nakon potrebne serije tretmana. Prosečan broj tretmana Laserska trajna epilacija za muškarce je 10 do 15 sa potrebnim, određenim vremenskim razmacima između svakog tretmana, kako bi se obuhvatile sve faze rasta dlake na tretiranoj regiji.
7 februara, 2020
Trajna epilacija

Postupak tretmana Laserska trajna epilacija

Laserska trajna epilacija je jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka. Laserska trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću laserskog snopa odgovarajuće talasne dužine, koja se izvodi nemačkim Diod 808 laserom, laserom najnovije generacije (Germany bars) sa pojačanim sistemom hlađenja. Tretman Laserska trajna epilacija je praćen blagim peckanjem na koži, ali ne spada u bolne tretmane. Pre nego krenete u proceduru trajnog uklanjanja tretmanom Laserska trajna epilacija, neophodno je da se pripremite za tretman na pravilan način. Naša preporuka je da nas blagovremeno kontaktirate i dobijete sve potrebne informacije.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više