fbpx

Paketi usluga Ultrazvučnog SMAS liftinga

2. novembar 2022.

Cenovnik za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u

Vita Elos nudi svojim klijentima tretman Ultrazvučni SMAS lifting po 3 puta nižim cenama u odnosu na okolne zemlje. Cene su pristupačnije i u odnosu na druge kozmetičke salone u Srbiji, koji rade tretman Ultrazvučni SMAS lifting. Razlog nižih cena ove usluge je želja Vita Elos-a da se ona prilagodi ekonomskim uslovima domaćeg tržišta i usluga učini dostupnom svim našim klijentima. Drugi bitan razlog niže cene za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je taj što usluga pripada aparatnoj kozmetici, gde je osnov mogućnost velikog broja upotrebe istog aparata, bez velikih troškova koji se odnose na potrošni materijal. Efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, rađenog u našem Kabinetu, su na nivou svetskih – tretman se radi po najnovijoj metodologiji, primenom 3D HIFU aparata.
22. jun 2022.
Vita Elos, Novi Sad

Ultrazvučni SMAS lifting – paketi uštede kako bi tretman bio dostupan svima

Ultrazvučni SMAS lifting je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože lice (ili druge tretirane regije) bazirana na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom 3D HIFU tehnologije. Efekat, koji se postiže ovim tretmanom u estetskoj kozmetologiji je podjednak efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan je, neinvazivan, bezbolan i bez neželjenih nuspojava. Vita Elos nudi 4 paketa uštede za svoje klijente, koji žele da uklone bore i urade nehirurški face lifting, kojima se omogućava ušteda i od 550 EUR.
14. februar 2022.

Najpovoljnije cene za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu

Cene za Ultrazvučni SMAS face lifting se kreću i do 3.000 EUR po tretmanu u pojedinim zemljama u regionu (Mađarska). Vita Elos nudi svojim klijentima tretman Ultrazvučni SMAS lifting po 3 puta nižim cenama u odnosu na okolne zemlje. Cene su pristupačnije i u odnosu na druge kozmetičke salone u Srbiji, koji rade tretman Ultrazvučni SMAS lifting. Razlog nižih cena ove usluge je želja Vita Elos-a da se ona prilagodi ekonomskim uslovima domaćeg tržišta i usluga učini dostupnom svim našim klijentima. Drugi bitan razlog niže cene za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je taj što usluga pripada aparatnoj kozmetici, gde je osnov mogućnost velikog broja upotrebe istog aparata, bez velikih troškova koji se odnose na potrošni materijal. Efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, rađenog u našem Kabinetu, su na nivou svetskih - tretman se radi po najnovijoj metodologiji, primenom 3D HIFU aparata.
29. decembar 2021.
Vita Elos, Novi Sad

Iskoristite naše pakete uštede za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Lifting lica, primenom duboko fokusiranog ultrazvuka, pod nazivom Ultrazvučni SMAS face lifting, je nehirurška i neinvazivna tehnika liftinga lica, bez ikakvih nuspojava, potpuno prirodna. Kompletan face lifting efekat, koji se postigne 6 meseci nakon samo jednog tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting, je dugoročan – do 3 godine. U cilju uštede za klijente i veću dostupnost neinvazivnog i nehirurškog lifting tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting, kabinet Vita Elos je kreirao posebne pakete, čijim izborom se omogućava ušteda i od 550 EUR.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više