fbpx

Paketi usluga Ultrazvučnog SMAS liftinga

18 avgusta, 2021
Vita Elos, Novi Sad

Uštedite izborom nekih od paketa usluga za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica

Ultrazvučni SMAS lifting, kao nehirurški i neinvazivni face lifting bez ikakvih nuspojava, preporučujemo jer primenom ove terapije postiže mladolik izgled inovativnim konceptom liftinga lica, uz primetan napredak na tretiranoj koži. Kompletni face lifting efekat, koji se postigne nakon 6 meseci od terapije je dugoročan – do 3 godine. U cilju uštede za klijente i veću dostupnost neinvazivnog i nehirurškog face lifting tretmana, kreirani su posebni paketi, čijim izborom se omogućava ušteda i od 550 EUR. Kreirana su 4 paketa za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica.
26 maja, 2021

Paketi uštede i do EUR 550 za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela dovodi do rezultata na potpuno prirodan način uz dugoročne efekte (i do 3 godine), te je ovaj vid face lifting-a najbolja alternativa plastičnoj operaciji. Zbog svojih efekata i neinvazivnosti (efekti kao kod hirurškog liftinga, ali bez operacije), usluga Ultrazvučni SMAS lifting je prilično skupa. Tretman se, u drugim zemljama iz okruženja Srbije, radi po značajno višim cenama od cena u Kabinetu Vita Elos, čak i kada se porede cene bez korišćenja paketa uštede. Vita Elos nudi 4 paketa uštede za svoje klijente, koji žele da uklone bore i urade nehirurški face lifting, kojima se omogućava ušteda i od 550 EUR.
24 februara, 2021

Face lifting samo jednim tretmanom primenom 3D HIFU tehnologije – paketi usluga

Ultrazvučni SMAS lifting je trenutno najmoćnija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja zategnutosti kože, što dovodi do postepenog smanjivanja bora, a koja se koristi u estetskoj medicini. Bazirana je na primeni 3D HIFU tehnologije - sigurne i bezbolne alternative hirurškom face lifting-u. Za postizanje željenih face lifting rezultata dugoročno (do 3 godine) tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting dovoljan je samo jedan tretman zbog prirode delovanja 3D HIFU tehnologije. Paketi za ovu uslugu omogućavaju uštedu i do 550 EUR.
18 novembra, 2020
Vita Elos, Novi Sad

Paketi usluga za tretman Ultrazvučni SMAS face lifting – ušteda i do 550 EUR

Usluga Ultrazvučni SMAS lifting lica je prilično skupa i u svetu i u regionu. Cene za Ultrazvučni SMAS lifting lica se kreću i do 3.000 EUR po tretmanu. Vita Elos nudi svojim klijentima mogućnost ovog tretmana po nižim cenama nego u regionu. Razlog nižih cena ove usluge je želja Vita Elos-a da se ona prilagodi ekonomskim uslovima srpskog tržišta i usluga učini dostupnom svim našim klijentima. Kako bi tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica bio svima dostupan, uveli smo četiri paketa Ulthera ultrazvučnog liftinga, kojima se može uštedeti i preko 500 EUR.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više