fbpx

Senčenje obrva

7 maja, 2021
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows

Trajna šminka obrva – tehnika senčenja pod nazivom Powder Eyebrows

Za razliku od japanske metode iscrtavanja obrva, trajna šminka obrva u tehnici „puder obrve“ podrazumeva senčenje obrva, tako što se iscrtavaju obrve ispod postojećih dlaka kao senka, tako da izgledaju kao da su dopunjene olovkom (boja, gustina, dužina), ali trajno. U Kabinetu Vita Elos tretman Trajna šminka obrva u tehnici puder obrve (senčenje obrva) radi lekar primenom testirane opreme i proverenih boja poštujući sve zdravstvene i higijenske standarde, neophodne za uspeh i sigurnost tretmana.
3 januara, 2017
VITA ELOS

Vita Elos – u službi vaše lepote

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po vrlo pristupačnim cenama. Naše usluge su namenjene nezi lica i tela, bilo da ste osoba „lepšeg pola“ ili muškarac. Ukoliko želite da učinite sve što je u službi vaše lepote sa maksimalnim efektima kod svakog tretmana, Vita Elos je pravo mesto za vas!
1 decembra, 2016
Trajna šminka

Obnova akcije na uslugu Trajna šminka

U Vita Elos-u je u ponovo u toku popust na uslugu Trajna šminka. Popust je od 25% pa naviše, zavisno od vrste usluge. Period trajanja popusta je do 25.12. 2016. godine. Iskoristite akcijsku ponudu i imajte trajnu šminku usana, kapaka ili obrva. Zakažite svoj termin u Vita Elos-u.
14 oktobra, 2016
Trajna šminka obrva (senčenje)

Popust na uslugu Trajna šminka obrva (senčenje)

Popust preko 30% na uslugu Trajna šminka obrva (senčenje). Nova cena usluge samo RSD 7.300,00. Akcija na tretman Trajna šminka obrva (senčenje) važi od 20.10. do 20.11. 2016. godine. Zakažite termin na vreme.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više