fbpx

Cene tretmana Laserska trajna epilacija

8. mart 2024.

Najpovoljnije cene tretmana trajna epilacija u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Trajna epilacija je način uklanjanja neželjenih dlačica primenom lasera – laserska trajna epilacija. Trajna epilacija se u kabinetu Vita Elos Novi Sad radi 808 Diod laserom, kao laserom novije generacije koji omogućava uspeh tretmana od 95%, što znači da su dlačice, nakon potrebnog broja tretmana, uklonjene trajno sa tretirane regije i time uspešno rešen estetski problem. Cenovnik za pojedinačan tretman Trajna epilacija u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad je vrlo pristupačan i jedan je od najpovoljnijih u okruženju.
19. januar 2024.

Cenovnik za trajno uklanjanje neželjenih dlaka tretmanom Trajna epilacija laserom – Vita Elos Novi Sad

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad nudi veliki broj usluga, namenjenih očuvanju i negovanju lica i tela, kako kod žena, tako i kod muškaraca. Pored raznovrsnosti usluga, ono što nas određuje kao poželjan kozmetički salon su i pristupačne cene. Laserska trajna epilacija je najpouzdaniji i najefektniji tretman za trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa svih delova tela i kod žena i kod muškaraca podjednako. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad nudi uslugu Laserska trajna epilacija po najpovoljnijim cenama u gradu, pri čemu u isto vreme obezbeđuje stručnost kod pružanja ove usluge, kao i sve neophodne higijenske i druge propisane standarde.
3. novembar 2023.

Najpovoljnije cene tretmana Laserska trajna epilacija

Laserska trajna epilacija je veoma efikasan i široko prihvaćen način rešavanja problema neželjene maljavosti, uraslih dlaka i estetski i/ili psihološki problema uzrokovanih usled pojačane maljavosti kod oba pola. Tretman Laserska trajna epilacija se radi 808 Diod laserom, čime je zagarantovan maksimalan učinak tretmana, a rizik od neželjenih nuspojava je u potpunosti eliminisan. Tretman Laserska trajna epilacija može da se radi tokom cele godine, ali idealno vreme za tretmane trajne epilacije 808 Diod laserom je zimski period, kada je telo pokriveno slojevima garderobe i nije izloženo suncu. Cena pojedinačnog tretmana Laserska trajna epilacija u Kabinetu su veoma pristupačne i dostupne velikom broju klijenata.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više