fbpx

Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom

6 septembra, 2021
Lifting lica

Šta je face lifting i tretmani liftinga lica koje Vita Elos nudi

Face lifting je vrsta je postupka kozmetičke hirurgije koja se koristi za podmlađivanje lica. Kako je aparatna kozmetika napredovala, tako su se razvijale i tehnike nehirurškog face lifting-a, koje su danas često zastupljenije u odnosu na hirurški face lifting zbog svojih brojnih prednosti: nema rezova niti ožiljaka, nema dugog perioda oporavka, eliminisan je rizik nestručnog lica koje radi face lifting, kao i mogućnosti neželjenog ishoda i narušavanje prirodne fizionomije lica. U Vita Elos-u se rade isključivo nehirurški face lifting tretmani. Nehirurški face lifting tretmani, dostupni u Vita Elos-u su: face lifting ultrazvukom pod nazivom Ultrazvučni SMAS lifting, face lifting radiotalasima pod nazivom Radiotalasni lifting, face lifting Plasma Pen tehnologijom kao dva dostupna tretmana (zatezanje kože opuštenih kapaka pod nazivom Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora sa svih delova lica).
13 avgusta, 2021

Nehirurški face lifting – najpovoljnije cene u našem Kabinetu

Kako bi se izbegli svi rizici operativnog face lifting-a, u Vita Elos-u se rade isključivo nehirurški tretmani podmlađivanja lica i tela. Prednosti nehirurškog face lifting-a su brojne, počev od prirodnog načina podmlađivanja koji daju dugoročne efekte, pa sve do cene svakog nehirurškog face lifting tretmana u Kabinetu. Pored stručnosti, raznovrsnosti tehnologije, sigurnosti za pacijente kod svakog tretmana nehirurški face lifting i zavidnih rezultata, Kabinet nudi i najpovoljnije cene za svoje usluge. Nehirurški face lifting tretmani, dostupni u Vita Elos-u su: face lifting ultrazvukom pod nazivom Ultrazvučni SMAS lifting, face lifting radiotalasima pod nazivom Radiotalasni lifting, face lifting Plasma Pen tehnologijom kao dva dostupna tretmana (zatezanje kože opuštenih kapaka pod nazivom Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora sa svih delova lica).
12 jula, 2021

Vrste i cene face lifting tretmana koje nudi Vita Elos

Face lifting je metoda koja smanjuje vidljive bore na licu i uklanja sve ostale znake starenja sa kože lica (pege, fleke, ožiljci, promene u pigmentaciji). U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se rade isključivo nehiruršku face lifting tretmani, koji mogu međusobno da se kombinuju i nadopunjuju, a uključuju: Ultrazvučni SMAS face lifting, Radiotalasni face lifting, Nehirurška blefaroplastika, Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Face lifting tretmani koji se nude u Vita Elos-u se najčešće rade kao serije tretmana, ali izborom određene vrste tehnologije moguće je postići željeni rezultat i samo jednim tretmanom. Cene svih face lifting tretmana su prilagođene tržištu i želji da budu pristupačni za što veći broj klijenata. Kod pojedinih face lifting tretmana postoje i paketi uštede za klijente.
7 jula, 2021

Sa kojim tretmanima Vita Elos-a se može kombinovati Ultrazvučni SMAS lifting

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting je svetski proverena, priznata i sertifikovana metoda učvršćivanje kože (efekat kompletnog liftinga), korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologija), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože (SMAS sloj). Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može kombinovati sa drugim tretmanima koje nudi kabinet Vita Elos, kao što su Radiotalasni lifting i Plasma Pen tretmani, kao što su Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Koji od tretmana će biti primenjen u kombinaciji sa Ultrazvučnim SMAS liftingom zavisi od stanja pacijenta i efekata koji se žele postići.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više