fbpx

Nehirurško uklanjanje bora

10 februara, 2021

Ultrazvučni SMAS face lifting vs. Plasma Pen metod uklanjanja bora

Ultrazvučni SMAS lifting eliminiše znakove starenja zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćujući višak kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava. Plasma Pen tehnologija radi na principu koagulacije plazme (jonizovan gas). Plasma Pen tehnologijom je moguće efikasno uklanjanje bora. I pored razlika između tretmana Ultrazvučni SMAS lifting i Uklanjanje bora Plasma Pen-om, ova dva tretmana se nadopunjuju i međusobno kombinuju, te se na taj način postižu maksimalni efekti u sferi prirodnog face lifting-a. Regija čela ili zona oka i vrata koja ne može da se tretira 3D HIFU tehnologijom se može tretirati Plasma Pen-om. Takođe je Plasma olovkom moguće eliminisati duboke bore koje Ultrazvučni SMAS lifting nije u celosti eliminisao.
3 februara, 2021

Rhytidectomy vs. Ultrazvučni SMAS lifting

Rhytidectomy ili ritidektomija označava vrstu postupka kozmetičke hirurgije, koja se koristi za face lifting odnosno zatezanje lica i podmlađivanje. Postoji više hirurških tehnika vezanih za rhytidectomy (face lifting). Razvoj tehnike i tehnologije u oblasti aparatne kozmetike (pojava 3D HIFU tehnologije) je omogućio primenu dubokog, ultrazvučnog, nehirurškog SMAS face liftinga, kao jedinoj alternativi hirurškom liftingu lica - ritidektomiji.
11 januara, 2021
Lifting lica - Vita Elos

Nehirurško uklanjanje bora sa lica u Vita Elos-u

Uklanjanje bora se može vršiti sa svih delova lica, koji predstavlja estetski problem, nastao kao rezultat starenja i opuštanja kože. Uklanjanje bora se u Vita Elos-u vrlo uspešno može raditi primenom najsavremenijih aparata iz domena aparatne kozmetike, za koju smo specijalizovani. Ukoliko je stanje vaše kože takvo da su bore duboke, izražajne i ne čine vaše lice privlačnim kao ranije, nudimo vam tretmane za Uklanjanje bora koji su bezbedni i efikasni: Uklanjanje bora radiotalasima, Uklanjanje bora ultrazvukom ili Ultrazvučni SMAS lifting, Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom kao tretman Nehirurška blefaroplastika ili tretman Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Svi pomenuti tretmani za Uklanjanje bora se baziraju na podsticanju prirodnog procesa regeneracije kolagena u organizmu, čime se na potpuno prirodan i neinvazivan način podmlađuje koža, smanjuju duboke bore, eliminišu sitne bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled.
2 decembra, 2020
Lifting lica

Nehirurško uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Prirodni proces starenja uzrokuje da kod svih nastaju bore, posebno na onim delovima našeg tela koji su izloženi suncu, kao što su lice, vrat, ruke i podlaktice. Bore, koje se vremenom javljaju, mogu biti sitne, površinske linije ili dublje brazde. Nehirurško uklanjanje bora se radi u Kabinetu Vita Elos samo jednim tretmanom – Ultrazvučni SMAS lifting. U našem Kabinetu je moguće uraditi nehirurški face lifting primenom najnovije tehnologije iz oblasti aparatne kozmetike, kao što je 3D HIFU tehnologija.