fbpx

Uklanjanje bora Plasma Pen-om

January 14, 2022

Prednosti nehirurškog u odnosu na hirurški face lifting

Hirurški face lifting je operativni zahvat, koji podrazumeva ili odstranjivanje dela kože ili ugradnju određenih implanta u lice. Zavisno od dela lica koji se operiše, i komplikovanost zahvata je različita. Ono što je uvek zajedničko je da postoje rezovi, konci, anestezija, period oporavka i rizici. Pored hirurgije, čiji je cilj face lifting, postoje i brojni drugi invazivni tretmani, kao što su botoks tretmani ili tretmani face liftinga upotrebom mezoniti. Kod nehirurškog face lifting-a, koji se radi u našem Kabinetu, vrši se zatezanje opuštene kože lica, ali uz značajnu razliku - nema operativnog zahvata. Nehirurški face lifting je neinvazivan metod podmlađivanja lica, koji koristi dostupne kozmetičke aparate, kao što su laseri, ultrazvuk, radiotalasi ili Plasma olovka. Efekti nehirurškog face lifting-a su kao i kod hirurškog face lifting-a dugoročni.
December 27, 2021

Tretmani koji se mogu raditi u zimskom periodu u kabinetu Vita Elos

Pojedini kozmetički tretmani, se mogu raditi tokom cele godine, dok za neke postoje ograničenja – tretmani se preporučuju samo u toku zimskog perioda. Osnovni savet Vita Elos-a, a u cilju zaštite i sigurnosti klijenata, je da se ne rade svi kozmetički tretmani tokom leta, nego se određene vrste tretmana rade samo u zimskom periodu. Sledeće tretmane, koje nudimo, se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom zimskog perioda: Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) tretmanom Depigmentacija laserom i tretmani primenom Plasma Pen tehnologije. Svi ostali tretmani, koje Kabinet nudi, se mogu raditi u toku cele godine, i zimi i leti. To su tretmani: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Radiotalasni lifting lica i tela, Uklanjanje tetovaža i Uklanjanje trajne šminke.
December 20, 2021

Uklanjanje bora nehirurškim tretmanima u Vita Elos-u

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se rade isključivo nehirurški tretmani za uklanjanje bora. Vita Elos nudi nekoliko vrsta tretmana za Uklanjanje bora (face lifting): Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting, Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora (face lifting) Plasma olovkom. Za ove tretmane je karakteristično da se kod njih primenjuju različite tehnologije i metode, kako bi bilo moguće uklanjanje svih vrsta bora, uklanjanje bora sa svih delova lica, a ujedno i da tretmani budu prilagođeni starosnim uzrastima, tipu kože, zdravstvenom stanju pacijenata i obliku i težini prisutnog estetskog problema u vidu bora. Veći broj različitih nehirurških tretmana omogućava da se Uklanjanje bora (face lifting) radi u Kabinetu tokom cele godine, izborom adekvatnog tretmana za taj period (značajno zbog toga što pojedini tretmani ne mogu da se rade tokom letnjeg perioda). Rezultati svih tretmana Uklanjanje bora koji se rade u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos su sigurni po pacijenta i daju zavidne rezultate.
November 29, 2021

Lifting lica – metode i tehnike koje primenjujemo

Lifting lica, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem. Tretmani za Lifting lica se rade kako bi lice bilo zategnutije, mlađe, lepše, simetričnije ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Metode i tehnike, koje se u Kabinetu primenjuju, su različite i mogu se međusobno kombinovati. Za lifting lica se koriste radiotalasi, Plasma Pen i 3D HIFU tehnologija. Tretmani za nehirurški lifting lica, koje Kabinetu nudi, su: Ultrazvučni SMAS lifting lica, Radiotalasni lifting lica, Nehirurška blefaroplastika, Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više