fbpx

Podmlađivanje lica

2. septembar 2022.
Radiotalasni ligting

Radiotalasni lifting – tretman prirodnog zatezanja kapaka, lica i vrata

Radiotalasni lifting je tretman koji se danas podjednako uspešno, kao najbolji i najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, primenjuje i na celom licu, pa i kapcima, ali i vratu. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine. Efekti, koji se postižu tretmanom Radiotalasni lifting, su brojni. Nakon serije tretmana Radiotalasni lifting koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija, drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, dolazi do brisanja sitnijih i umanjenja dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka), postiže se veoma dobar efekat kod opuštene kože kapaka, normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni), znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata, radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje i zateže se opuštena koža kompletnog lica i vrata.
15. avgust 2022.

Kako se radi tretman Radiotalasni lifting i efekti koji se postižu

Radiotalasni lifting lica je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Radiotalasni lifting je tretman liftinga lica, koji se može raditi tokom cele godine. U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima. Tretman Radiotalasni lifting se najčešće na početku, dok su znaci starenja vidljivi i izraženiji, preporučuje kao serija tretmana i to od najčešće 10 tretmana. Efekti traju oko 6 meseci. Preporučuje se održavanje postignutih rezultata ponavljanjem tretmana Radiotalasni lifting jednom mesečno.
6. jun 2022.

Tretman Radiotalasni lifting za negovaniji i mladalački izgled lica

Radiofrekventni ili radiotalasni lifting je tretman koji se danas smatra kao najbolji i najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman lica sa višestrukim efektima. Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože lica i kože bez volumena. Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znake starenja, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. Načinom delovanja radiotalasa, tretman Radiotalasni lifting deluje na kožu lica dvojako: čini je lepšom, negovanijom, baršunastijom, zateže je, te daje efekat mladalačkog izgleda. Za postizanje (i održavanje) najboljeg rezultata posle svih tretmana Radiotalasni lifting, potreban je odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti.
18. mart 2022.

Procedura i efekti tretmana radiotalasni lifting (RF)

Tretman Radiotalasni lifting je prvenstveno namenjen uklanjanju bora i zatezanju opuštene kože i kože bez volumena, a rezultati su vidljivi odmah. Tretmanom Radiotalasni lifting je moguće tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Tretman Radiotalasni lifting ne daje nikakva neželjena dejstva, niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana. Radiotalasni lifting je tretman liftinga lica i tela, koji se može raditi tokom cele godine. Postupak tretmana Radiotalasni lifting lica je veoma jednostavan, tretman je bezbolan, bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije, niti ima period oporavka. Radiotalasni lifting se radi kao serija tretmana (prosečno od 5 do 20 tretmana Radiotalasni lifting sa razmacima od 7 dana između svakog pojedinačnog tretmana), a za očuvanje postignutih rezultata se preporučuje odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više