fbpx

Laserski karbonski piling

17 juna, 2022

Tretmani koji se mogu raditi u letnjem periodu

Pojedini tretmani se ne rade tokom letnjeg perioda zbog komplikacija i neželjenih nuspojava koje mogu da izazovu: pigmentacija (najčešće u vidu fleka ili ožiljaka), briga o zdravlju klijenata, pojačano dejstvo sunca i UV zraka, povećana osetljivost kože. Sledeći tretmani se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda: Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Radiotalasni lifting, Ultrazvučni SMAS lifting, Uklanjanje tetovaža.
25 marta, 2022

O kabinetu Vita Elos – usluge koje nudimo iz domena aparatne kozmetike

Vita Elos nudi vrhunski kvalitet za svaku uslugu i visoke higijenske, zdravstvene i stručne standarde, kao osnov pravilne nege i lepote. To je razlog zašto biramo samo najbolje komponente za rad i najsavremeniju tehnologiju za pružanje naših usluga iz sveta aparatne kozmetike. Ne samo kako radimo, već i čime radimo je od ključnog značaja za vrhunski kvalitet usluga koje pružamo, u cilju postizanja najboljeg za svakog od vas i vašu lepotu. U Vita Elos-u je moguće uraditi sledeće tretmane: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva metodom senčenja obrva, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija.
21 marta, 2022

Laserski karbonski piling – multifunkcionalni tretman lica

Laserski karbonski piling je multifunkcionalan tretman, koji ima višestruko pozitivan efekat na kožu. Laserski karbonski piling se, u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, radi karbonskim pojačivačem – QS karbon nanogelom i Nd:YAG laserom. Laserski karbonski piling je tretman kojim se podstiče rast novih stanica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša. Laserski karbonski piling lica poboljšava stanje kože, pojačava regeneraciju kolagena, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese. Nakon tretmana Laserski karbonski piling koža postaje nežna i glatka, svetla i sveža.
27 decembra, 2021

Tretmani koji se mogu raditi u zimskom periodu u kabinetu Vita Elos

Pojedini kozmetički tretmani, se mogu raditi tokom cele godine, dok za neke postoje ograničenja – tretmani se preporučuju samo u toku zimskog perioda. Osnovni savet Vita Elos-a, a u cilju zaštite i sigurnosti klijenata, je da se ne rade svi kozmetički tretmani tokom leta, nego se određene vrste tretmana rade samo u zimskom periodu. Sledeće tretmane, koje nudimo, se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom zimskog perioda: Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) tretmanom Depigmentacija laserom i tretmani primenom Plasma Pen tehnologije. Svi ostali tretmani, koje Kabinet nudi, se mogu raditi u toku cele godine, i zimi i leti. To su tretmani: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Radiotalasni lifting lica i tela, Uklanjanje tetovaža i Uklanjanje trajne šminke.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više