fbpx

Laserski karbonski piling

14. avgusta 2023.

Tretmani koji mogu da se rade u toku leta

Neophodno je poznavati na koji način zaštiti kožu od negativnih promena, koje se mogu javiti usled letnjeg perioda kao posledica preteranog izlaganja suncu i neadekvatne nege kože tokom leta. Preterano izlaganje suncu negativno utiče na kožu i može dovesti do različitih promena, onih odmah vidljivih, do onih koji se postepeno razvijaju. Pojedini tretmani se usled toga ne rade tokom letnjeg perioda, čega se Kabinet strogo pridržava u cilju zaštite zdravlja pacijenata. Tretmani se mogu raditi i tokom letnjeg perioda obuhvataju tretmane: Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Uklanjanje tetovaža laserom.
28. aprila 2023.

Usluge kabineta Vita Elos iz oblasti aparatne kozmetike

Vita Elos je kabinet specijalizovan za pružanje kozmetičkih usluga za žene i muškarce iz domena aparatne kozmetike. Pristup aparatnoj kozmetici u Vita Elos-u je profesionalan i obuhvata upotrebu isključivo testiranih, odobrenih i najsavremenijih aparata sa visokim procentom uspešnosti kod svih tretmana. Vita Elos je opremljen kozmetičkim aparatima, koji omogućavaju sledeće usluge: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Trajna epilacija 808 Diod laserom, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva ili puder obrve, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting i Ultrazvučna kavitacija.
24. aprila 2023.

Ugljenikov karbonski piling

Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica, koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. To je najnovija metoda kompleksnog lekovitog pritiska na kožu u vidu neinvazivne procedure, nakon koje su rezultati vidljivi odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak. Laserski karbonski (ugljenikov) piling lica poboljšava stanje kože, pojačava regeneraciju kolagen i time je podmlađuje, efikasno smanjuje i upalne procese. Nakon laserskog karbonskog pilinga vaša koža postaje nežna i glatka, svetla, sveža i zategnutija.
1. marta 2023.
Poklon Vaučer

U susret osmom martu – poklonite željenoj osobi vaučer za tretmane u našem Kabinetu

Poklon vaučer Vita Elos-a funkcioniše vrlo jednostavno. Svojoj dragoj osobi, koju želite da iznenadite tretmanom ulepšavanja povodom 8. marta u našem Kabinetu, uplatite iznos poklon vaučera u Vita Elos-u, te dobijete vaučer u toj vrednosti. Dobijeni vaučer je dovoljan da se osoba, kojoj je tretman namenjen, javi i zakaže svoj termin kod nas, uz donošenje vaučera prilikom dolaska. Dodatna pogodnost u korišćenju Vita Elos poklon vaučera je ta što može biti iskorišćen i za tretmane veće vrednosti ili serije tretmana, pri čemu postoje dve mogućnosti: da se uplaćen iznos, naznačen na vaučeru, smatra plaćenim delom pune cene tretmana, sami odredite iznos poklon vaučera u zavisnosti od vrste i broja tretmana koje poklanjate.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više