fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting

10. april 2024.
SMAS nehirurški lifting

Kome je namenjen Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman podizanja i učvršćivanja kože lica, podbratka, vrata i dekoltea korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim (SMAS) slojevima kože. Za one koji žele da zategnu kožu na obrazima, uklone bore oko očiju i usana, vrate jasan i prirodan oblik lica i brade u celini, značajno poboljšaju izgled prednje površine vrata, bez hirurškog zahvata, duboki SMAS lifting je neinvazivno rešenje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije. Duboki ili Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje osobama koje su starije od 40 godina, uz izuzetak onih čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se izuzetno u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting može raditi u 35-oj godini.
3. april 2024.

Uklanjanje bora ultrazvukom

Uklanjanje bora u kabinetu Vita Elos Novi Sad se radi primenom 3D HIFU tehnologije, kao najsavremenijeg ultrazvučnog aparata, duboko fokusiranog ultrazvuka. 3D HIFU tehnologija se primenjuje kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting (nehirurški tretman za uklanjanje bora) i preporučuje se pacijentima kod kojih su prisutne kako male, sitne bore, tako i one duboke i izraženije. Ultrazvučni SMAS lifting se, u odnosu na sve druge tretmane kojima se vrši uklanjanje bora, izdvaja po tome što je dovoljan samo jedan tretman za uklanjanje bora (uklanjanje sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) i postizanje dugoročnih rezultata u trajanju od 1,5 do 3 godine (individualno).
27. mart 2024.
Kolagen

Kolagen – zašto je važan za mladalački izgled

Kolagen je protein, čiji sastav čine aminokiseline, koje su najvažnije za sprečavanje gubitka vode u tkivima. Iz tog razloga kolagen daje čvrstoću i stabilnost tkivu i omogućava zategnutost kože lice i tela. Nedostatak kolagena uzrokuje brojne neželjene pojave, kao što su: bore, celulit, suva koža, kosa i koža bez sjaja, narušava se prirodni (mladalački) oblik tela, dolazi do poremećaja koštano-mišićnog sistema (ukočenost, artritis, česte mišićne povrede), kao i poremećaj u funkciji imunog sistema. Kolagen ima sposobnost da se prirodno obnavlja. Obnavljanjem kolagena eliminišu se i svi negativni efekti koje njegov nedostatak uzrokuje. U našem Kabinetu nudimo revolucionarnu uslugu iz domena aparatne kozmetike koja na prirodan način utiče ne regeneraciju i obnavljanje kolagena i njegovih funkcija – terapija Ultrazvučni SMAS lifting.
20. mart 2024.
HIFU tehnologija

Face lifting metodom 3D HIFU tehnologije

3D HIFU aparat se koristi u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – sigurne i bezbolne alternative hirurškom face lifting-u. Ultrazvučni SMAS lifting sprečava znakove starenja, zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćivanjem viška kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava. 3D HIFU ultrazvuk, bez nuspojava, dovodi do sledećih face lifting efekata: smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, zateže područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više