fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting

1. decembra 2023.

Svi nehirurški tretmani za uspešan lifting lica u našem Kabinetu

Nehirurški lifting lica se bazira na primeni najsavremenijih neinvazivnih tehnologija, koje koristi Vita Elos kako bi mogla biti ponuđena i usluga iz domena nehirurškog liftinga lica. Nehirurški lifting lica se u Kabinetu radi kao: Ultrazvučni SMAS lifting primenom 3D HIFU tehnologije, lifting lica primenom Plasma Pen tehnologije, Radiotalasni lifting lica. Najbolji rezultati nehirurškog liftinga lica se postižu ako je osoba tek primetila prve znake starenja i opuštanja kože. Na taj način može da produži mladalački izgled i odloži ili uopšte ne radi hiruršku intervenciju.
29. novembra 2023.

Kako negovati kožu nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting – preporuke Kabineta

Ultrazvučni SMAS lifting je svetski priznata terapija za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem duboko fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologija), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože (SMAS slojevi). Delovanje na duboki sloj kože se smatra daleko efikasnijim od drugih postupaka zatezanja kože, jer omogućava da se dobije više izraženo, efektnije i dugoročnije dejstvo postupka. Preporuke Kabineta, kao nega kože nakon tretmana, obuhvataju sledeće: nežno tretiranje kože regije koja je bila podvrgnuta tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting, smanjeno izlaganju Suncu, povećati unos količine C i E vitamina, pravilna ishrana i hidratacija tela iznutra, održavanje postignutih rezultata drugim neinvazivnim anti-age tretmanima, preporučuje se face fitness.
22. novembra 2023.

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman za nehirurško zatezanje kože

Bore su najvidljiviji oblik promena na koži, koje se kod starenja prvo primećuju. Bore ili ritide, su nabori na koži nastali usled opuštanja kože. Starosne bora na koži se stvaraju: ponavljanjem ustaljenih izraza lica, usled oštećenja kože pod dejstvom sunca i UV zračenja, nekih lekova, pušenja, stresa, loše hidratacije, kao i pod uticajem raznih drugih faktora, među kojima su i genetska predispozicija. Nastanak bora se ne može zaustaviti, ali se može usporiti konstantnom negom i zaštitom kože, kao i odgovarajućim anti-aging tretmanima. Anti-aging tretman lica, koji se radi kao jednokratni tretman, je Ultrazvučni SMAS lifting. Ovaj tretman poboljšava stanje i kvalitet kože, turgora, utiče na rast kolagena i elastina, te je na taj način moguće očuvati formu ovala lica. Smanjenje i nestanak bora se javljaju kao rezultat svih procesa na koje tretman Ultrazvučni SMAS lifting utiče.
15. novembra 2023.

Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Kabinet za aparatnu kozmetiku se specijalizovao za usluge iz oblasti kozmetologije, koje su bazirane na upotrebi najsavremenije opreme, tehnologije i aparature za sve kozmetičke tretmane. Prateći najnovija dostignuća, tretman Ultrazvučni SMAS lifting se radi kao jedan od najsavremenijih nehirurških tretmana zatezanja lica i tela. Brojni zadovoljni klijenti i zavidni rezultati koji su se postigli idu u prilog Kabinetu i svim preporukama koje ima. Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting: stručnost osoblja, ljubaznost stručnog tima, raspoloživost i dostupnost tima pacijentima i nakon tretmana, higijenski standardi, zadovoljstvo klijenata postignutim rezultatima, povoljne cene.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više