fbpx

Trajna epilacija nogu

11. septembra 2023.

Naša preporuka – tretman Trajna epilacija nogu

Trajna epilacija nogu je jedan od najpouzdanijim metoda za trajno rešavanje pitanja maljavosti. Takođe pomaže i kod rešavanja problema uraslih dlaka. Trajna epilacija nogu se u našem Kabinetu radi 808 Diod laserom, koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana i omogućava postizanje zavidnih rezultata. Jedino ograničenje vezano za tretman Trajna epilacija nogu je taj što ne može ukloniti sede dlake tj. dlake bez pigmenta. Tretman Trajna epilacija nogu je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem.
3. juna 2017.

Trajna epilacija nogu u Vita Elos-u

Trajna epilacija predstavlja najsavremeniji način uklanjanja neželjenih dlaka sa određenih područja tela (lice, ruke, noge, stomak, leđa, bikini). Danas je trajna epilacija prihvaćena kao proverena i sigurna metoda u dermatološkoj praksi i široko se primenjuje sa veoma dobrim rezultatima. Cene po kojima se u našem Kabinetu radi laserska trajna epilacija su ubedljivo najpristupačnije u Novom Sadu (i šire) - RSD 6.000,00 za regiju Cele noge.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više