fbpx

Radiotalasni lifting tela

18 septembra, 2020
Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija – uklanjanje celulita i masnih naslaga

Veoma uspešan i efikasan tretman za lečenje celulita i uklanjanje masnih naslaga, koji je dostupan u našem Kabinetu je Ultrazvučna kavitacija. Tretman Ultrazvučna kavitacija rešava problem masnih naslaga, a kombinacijom ovog tretmana sa tretmanom Radiotalasni lifting moguće je eliminisati celulit sa bilo koje regije tela.
31 avgusta, 2020
Radiotalasni ligting

Radiotalasni lifting – neinvazivan, bezbolan i efikasan tretman za uklanjanje bora sa lica ili tela

Radiotalasni lifting je tretman koji dovodi do podmlađujućeg efekta i potpuno prirodnog izgleda, a postupak se može koristiti kod svih tipova kože tokom cele godine. To je efikasna metoda zatezanja opuštene kože lica, vrata i dekoltea, smanjenja i uklanjanja bora. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima.
13 jula, 2020
Lifting lica i lifting tela - cenovnik

Radiotalasni lifting – tretman i za zatezanje tela

Radiotalasni lifting je tretman koji je podjednako efikasan i kod zatezanja kože lica i kože tela. Tretman Radiotalasni lifting tela se efikasno može primenjivati na sledećim delovima tela: nadlaktice, stomak, unutrašnji i spoljašnji deo butina, zadnjica. Tretman Radiotalasni lifting tela ne daje nikakva neželjena dejstva, a rezultati su vidljivi odmah.
1 aprila, 2019
Radiotalasni ligting

Lifting lica i tela radiotalasima

Radiotalasni lifting je neinvazivan, bezbolan tretman podmlađivanja, koji se radi kao serija tretmana na početku pojave problema opuštenosti kože lica ili tela, a kasnije se preporučuje mesečno 1 tretman kako bi se očuvali postignuti rezultati. Osnovna prednost primene tretmana Radiotalasni lifting lica u odnosu na hirurški lifting, kao anti-aging tretman lica je ta što se tretmanom Radiotalasni lifting tretira čitavo lice i vrat i efekti su vidljivi u svim predelima lica i vrata odjednom, a ne parcijalno, kao kod hirurškog liftinga.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više