fbpx

Lifting

27 aprila, 2017

Cenovnik za uslugu Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela u Vita Elos-u

Zbog svojih efekata i neinvazivnosti (efekti kao kod hirurškog liftinga, ali bez operacije), ultrazvučni SMAS lifting usluga je prilično skupa, kako u svetu, tako i u regionu. Cene tretmana za lice se kreću i do 3.000 EUR. Cena, po kojoj je Ultrazvučni SMAS lifting dostupan u našem Kabinetu, Vita Elos Novi Sad, Srbija, je značajno niža u odnosu na cene u drugim zemljama iz okruženja Srbije (i do tri puta).
22 aprila, 2017
3D HIFU vs. Mezoniti

Nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting lica vs. mezoniti nehirurški lifting lica

Ultrazvučni SMAS lifting podrazumeva korišćenje testirane ultrazvučne energije za podizanje i zatezanje kože, potpuno prirodno, bez operacije, stvarajući svežiji, više mladalački izgled lica, dekoltea i tela. Bezbednost i efikasnost Ultrazvučni SMAS lifting terapije utvrđena je kliničkim studijama na preko 800.000 tretmana širom sveta. Ultrazvučni SMAS lifting ima FDA dozvolu za primenu u kozmetici, kao i Evropsku CE oznaka za neinvazivno dermatološko oblikovanje i podizanje gornjeg lica, donjeg dela lica, vrata i dekoltea.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više