fbpx

Obuka Vita Elos

6. septembra 2023.

Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je prvi uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama. Vita Elos je na taj način postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom iz ove oblasti, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Edukatori su stručnjaci u oblasti aparatne kozmetike: lekar i specijalizovani kozmetičar, oba iz Moskve i sa dugogodišnjih iskustvom (preko 15 godina) iz ove oblasti rada. Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike. Obuka se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela. Nakon uspešno završene obuke i položenog testa, polaznik je osposobljen da kao vrhunski profesionalac i stručnjak u ovoj oblasti liftinga, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta.
31. maja 2023.

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos, Novi Sad

Nakon više od decenije rada, kontinuiranog ličnog i profesionalnog usavršavanja, sticanja potrebnih znanja i veština, ulaganja u najsavremeniju opremu iz oblasti aparatne kozmetike, Vita Elos je stekao uslov za širenje svojih usluga i na oblast edukacije. Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – ultrazvučni, duboki SMAS lifting je edukacija koju je Vita Elos uveo kao prvi studio za negu lepote, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting i praktični deo nastave za polaznike. Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela. Cilj obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je osposobljavanje budućih praktičara Ultrazvučni SMAS lifting terapije kao vrhunskih profesionalaca i stručnjaka.
28. septembra 2022.

Kako se odvija obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u

Edukacija koju se nudi u Vita Elos-u se odnosi na Ultrazvučni SMAS lifting terapiju – ultrazvučni, duboki SMAS lifting. Na ovaj način je Vita Elos postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom u oblasti Ultrazvučni SMAS lifting terapije, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Obuka za pružanje usluge Ultrazvučni SMAS lifting terapije se realizuje u saradnji sa Akademijom Oxford. Svi polaznici stiču profesionalno znanje u Kabinetu Vita Elos-a, a nakon završene obuke dobijaju Potvrdu o uspešno završenoj obuci od strane Vita Elos-a na osnovu čega se izdaje sertifikat Akademije Oxford, čime i zvanično postaju osposobljeni za rad iz oblasti neinvazivnog liftinga lica i tela – Ultrazvučni SMAS lifting terapije.
13. aprila 2022.

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos

Obuka za pružanje usluge Ultrazvučni SMAS lifting terapije u Vita Elos-u se realizuje u saradnji sa Akademijom Oxford. Obuka Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, Novi Sad. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike. Obuka se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela. Polaznici za obuku za tretman Ultrazvučni SMAS lifting mogu biti sva zainteresovana lica koja ispunjavaju predviđene uslove za edukaciju, a koji su stanovnici Srbije ili stranci, pod uslovom da dobro govore srpski jezik.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više