fbpx

Obuka tretman Ultrazvučni SMAS lifting

17. januar 2024.

Obuka za najsavremeniji nehirurški tretman za face lifting Ultrazvučni SMAS lifting – Vita Elos Novi Sad

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad je prvi uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting - nehirurški face lifting, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama. Vita Elos Novi Sad je na taj način postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom iz ove oblasti, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Obuka za Ultrazvučni SMAS face lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad. Edukatori su lekar i kozmetolog. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike.
6. septembar 2023.

Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je prvi uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama. Vita Elos je na taj način postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom iz ove oblasti, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Edukatori su stručnjaci u oblasti aparatne kozmetike: lekar i specijalizovani kozmetičar, oba iz Moskve i sa dugogodišnjih iskustvom (preko 15 godina) iz ove oblasti rada. Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike. Obuka se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela. Nakon uspešno završene obuke i položenog testa, polaznik je osposobljen da kao vrhunski profesionalac i stručnjak u ovoj oblasti liftinga, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta.
31. maj 2023.

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos, Novi Sad

Nakon više od decenije rada, kontinuiranog ličnog i profesionalnog usavršavanja, sticanja potrebnih znanja i veština, ulaganja u najsavremeniju opremu iz oblasti aparatne kozmetike, Vita Elos je stekao uslov za širenje svojih usluga i na oblast edukacije. Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – ultrazvučni, duboki SMAS lifting je edukacija koju je Vita Elos uveo kao prvi studio za negu lepote, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting i praktični deo nastave za polaznike. Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela. Cilj obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je osposobljavanje budućih praktičara Ultrazvučni SMAS lifting terapije kao vrhunskih profesionalaca i stručnjaka.
28. septembar 2022.

Kako se odvija obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u

Edukacija koju se nudi u Vita Elos-u se odnosi na Ultrazvučni SMAS lifting terapiju – ultrazvučni, duboki SMAS lifting. Na ovaj način je Vita Elos postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom u oblasti Ultrazvučni SMAS lifting terapije, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Obuka za pružanje usluge Ultrazvučni SMAS lifting terapije se realizuje u saradnji sa Akademijom Oxford. Svi polaznici stiču profesionalno znanje u Kabinetu Vita Elos-a, a nakon završene obuke dobijaju Potvrdu o uspešno završenoj obuci od strane Vita Elos-a na osnovu čega se izdaje sertifikat Akademije Oxford, čime i zvanično postaju osposobljeni za rad iz oblasti neinvazivnog liftinga lica i tela – Ultrazvučni SMAS lifting terapije.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više