fbpx

Regeneracija kolagena ultrazvukom

15 septembra, 2021
Kolagen

Prirodna stimulacija rasta kolagenih vlakana ultrazvukom

Suština funkcije i očuvanja kolagena je regeneracija njegovog korena, čije obnavljanje se odražava na postepeno obnavljanje i rast grana kolagena, što direktno utiče i na funkciju čitave strukture vezivnog tkiva. Tokom godina, javlja se sve trajniji deficit kolagena i slabi njegova sposobnost prirodne regeneracije, što ima uticaja na izgled kože - pojavljuju se bore, a znaci starenja su sve vidljiviji. Kolagen ima sposobnost prirodnog obnavljanja. Prirodno obnavljanje kolagena je moguće dejstvom duboko fokusiranog ultrazvuka (3D HIFU tehnologija) u dubljim slojevima kože (SMAS sloj), gde se nalazi koren kolagena. Terapijom Ultrazvučni SMAS lifting se vrši prirodna stimulacija rasta kolagena, što direktno utiče na vraćanje mladalačkog izgleda i postizanje lifting efekat tretirane regije lica ili tela.
19 maja, 2021
Kolagen

Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting – podsticanje prirodne regeneracije kolagena

Uklanjanje bora dejstvom duboko fokusiranog ultrazvuka se u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos radi tretmanom Ultrazvučni SMAS face lifting. Uklanjanje bora ovim tretmanom podrazumeva tretiranje željenih regija primenom 3D HIFU tehnologije. Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda za nehirurško uklanjanje bora, jer se ovom metodom postiže povećanje tonusa i zategnutost kože lice na način da se poveća čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom najsavremenijeg ultrazvuka.
24 marta, 2021
Kolagen

Kako se obnavlja kolagen tretmanom Ultrazvučni SMAS face lifting

Ukoliko je kolagen oslabio, on se smanjuje i razređuje, a time se smanjuje i funkciju čitave strukture vezivnog tkiva u čiji sastav ulazi, te dolazi i do pojave prvih znakova starenja - bora. Proces obnavljanja kolagena je moguć zahvaljujući napretku iz domena aparatne kozmetike – razvojem 3D HIFU tehnologije i njenom primenom u terapiji Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela. Priroda funkcionisanja ljudskog organizma je takva da se proces prirodnog obnavljanja kolagena ne može odvijati u kratkom vremenskom periodu, već postepeno – oko 6 meseci maksimalno, kada su vidljivi i puni rezultati tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting.
23 septembra, 2020
Kolagen

Obnavljanje kolagena dejstvom ultrazvuka – vraćanje mladalačkog izgleda dugoročno samo jednim tretmanom

Kako starimo, javlja se trajni deficit kolagena usled sve sporijeg njegovog prirodnog obnavljanja. Rezultat deficita kolagena je lako uočljiv na licu- pojavljuju se bore, a proces starenja postaje sve vidljiviji. Ono što je važno znati u vezi kolagena je njegova sposobnost da se prirodno obnavlja. Upravo u našem Kabinetu je to moguće dejstvom 3D HIFU tehnologije i tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više