fbpx

Regeneracija kolagena ultrazvukom

22. decembra 2021.

Ultrazvučni SMAS lifting i 3D HIFU tehnologija – Vita Elos tretman

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea, kao i željenih delova tela. Ultrazvučni SMAS lifting je svetski priznata terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologije), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine). 3D HIFU tehnologija omogućava postizanje maksimalnih, dugoročnih efekata kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela.
15. decembra 2021.
Kolagen

Stimulisanjem regeneracije kolagena na prirodan način do mladalačkog izgleda – Ultrazvučni SMAS lifting

Kako starimo, javlja se trajni deficit kolagena usled sve sporijeg njegovog prirodnog obnavljanja. Rezultat deficita kolagena je lako uočljiv – pojavljuju bore, a proces starenja postaje sve vidljiviji. Kolagen ima tu sposobnost da se prirodno obnavlja. Upravo na toj njegovoj sposobnosti se bazira tretman Ultrazvučni SMAS lifting – duboko fokusiranim ultrazvukom se stimuliše kolagen i podstiče njegovo prirodno obnavljanje, a efekti su zatezanje kože i gubitak ili smanjenje bora.
17. novembra 2021.
Kolagen

Ultrazvučni SMAS lifting za uspešno obnavljanje kolagena i mladalački izgled

Kolagen čini jedno od osnovnih tkiva ljudskog organizma - vezivno tkivo, koje zajedno sa tkivom hrskavice i koštanim tkivom potporno tkivo, rasprostranjeno po celom telu. Ljudskom organizmu je kolagen, kao protein, neophodan zbog rasta i zamene istrošenih tkiva, zarastanja i obnove povređenog tkiva. Usled nedostatka kolagena telo se menja, što se manifestuje sledećim estetskim pojavama: bore, celulit, kože postaje suva, kosa i koža bez sjaja i narušava se prirodni (mladalački) oblik lica i tela. Kako kolagen, kao prirodni gradivni element vezivnog tkiva, omogućava zategnutost kože lice i tela, njegovim obnavljanjem se vraća i mladalački izgled – zateže se koža lica. Proces prirodnog obnavljanja kolagena je moguć tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting.
15. septembra 2021.
Kolagen

Prirodna stimulacija rasta kolagenih vlakana ultrazvukom

Suština funkcije i očuvanja kolagena je regeneracija njegovog korena, čije obnavljanje se odražava na postepeno obnavljanje i rast grana kolagena, što direktno utiče i na funkciju čitave strukture vezivnog tkiva. Tokom godina, javlja se sve trajniji deficit kolagena i slabi njegova sposobnost prirodne regeneracije, što ima uticaja na izgled kože - pojavljuju se bore, a znaci starenja su sve vidljiviji. Kolagen ima sposobnost prirodnog obnavljanja. Prirodno obnavljanje kolagena je moguće dejstvom duboko fokusiranog ultrazvuka (3D HIFU tehnologija) u dubljim slojevima kože (SMAS sloj), gde se nalazi koren kolagena. Terapijom Ultrazvučni SMAS lifting se vrši prirodna stimulacija rasta kolagena, što direktno utiče na vraćanje mladalačkog izgleda i postizanje lifting efekat tretirane regije lica ili tela.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više