fbpx

Jedan od tretmana podmlađivanja – Radiotalasni lifting

HIFU aparat
Šta je 3D HIFU tehnologija – najvažnije informacije
13. septembra 2023.
Uklanjanje tetovaža
Sve o tretmanu Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
18. septembra 2023.
Prikaži sve

Jedan od tretmana podmlađivanja – Radiotalasni lifting

Radiotalasni ligting

O TRETMANU RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting je tretman liftinga lica, koji se može raditi tokom cele godine. U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan.
Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima.
Tretman Radiotalasni lifting se radi radiotalasima (manipulator multifunkcionalnog ELOS aparata). Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting. Procedura tretmana Radiotalasni lifting lica započinje nanošenjem gela preko tretirane regije i malom sondom (bipolarnim manipulatorom sa kontaktnim nanogelom) se prelazi po tretiranoj površini, čime se stvara toplota – radiotalasi zagrevaju površinski sloj kože (40-42⁰C), kao i srednji sloj (55-60⁰C) u kojem se nalaze kolagen i elastin, a elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana (vrši se stimulacija fibroblastnih ćelija).
Efekti, koji se postižu tretmanom Radiotalasni lifting, su brojni. Nakon serije tretmana Radiotalasni lifting koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija, drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, dolazi do brisanja sitnijih i umanjenja dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka), postiže se veoma dobar efekat kod opuštene kože kapaka, normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni), znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata, radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje i zateže se opuštena koža kompletnog lica i vrata.

POGODNOSTI ZA TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING – POVOLJNI PAKETI USLUGA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je svim svojim klijentima izašao u susret kreirajući paket usluga za tretman podmlađivanja – Radiotalasni lifting. Ovaj tretman se može raditi parcijalno – kao radiotalasni lifting celog lica ili samo vrata. Najbolji efekti se postižu ukoliko se ove dve regije tretiraju istovremeno i time se postižu ujednačeni rezultati – zategnutija koža lica i vrata, poboljšan kvalitet kože, svežiji izgled, koji je vidljiv odmah nakon tretmana Radiotalasni lifting.
Paket usluga podrazumeva da se po ceni 1 zone koja se tretira, tretman Radiotalasni lifting radi po istoj ceni za 2 zone.

CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 1 ZONU (lice) – RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 2 ZONE (lice iv rat) – RSD 2.000,00
Paket tretman Radiotalasni lifting nudi veliku uštedu kada se radi serija tretmana (najčešće 10 vezanih tretmana).

Uspešno podmlađivanje u našem Kabinetu tretmanom Radiotalasni lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više