fbpx

Ultrazvučna kavitacija

16 marta, 2023

Uklanjanje celulita tretmanom Ultrazvučna kavitacija u kombinaciji sa Radiotalasnim lifting-om

Celulit je masna naslaga, koja se javlja na pojedinim regijama tela. Celulit se javlja i razvija po fazama. Najpre je celulit neprimetan na prvi pogled i vidi se samo kada se prstima stegne koža i to u obliku malih kvržica i udubljenja. U sledećoj fazi masne ćelije prave vidljiva ispupčenja, koja su primetna i bez stezanja kože (ona je postala opuštenija). Sa daljim razvojem celulita, koža se dodatno istanjila, izgubila još veći stepen elastičnosti i potpuno primila izgled „pomorandžine kore“. Veoma uspešni i efikasni tretmani za lečenje celulita, koji su dostupni u našem Kabinetu, su ultrazvučna kavitacija i radiotalasni lifting. Kombinacijom ova dva tretmana (ultrazvučna kavitacija i radiotalasni lifting), moguće je eliminisati celulit sa bilo koje regije tela.
1 marta, 2023
Poklon Vaučer

U susret osmom martu – poklonite željenoj osobi vaučer za tretmane u našem Kabinetu

Poklon vaučer Vita Elos-a funkcioniše vrlo jednostavno. Svojoj dragoj osobi, koju želite da iznenadite tretmanom ulepšavanja povodom 8. marta u našem Kabinetu, uplatite iznos poklon vaučera u Vita Elos-u, te dobijete vaučer u toj vrednosti. Dobijeni vaučer je dovoljan da se osoba, kojoj je tretman namenjen, javi i zakaže svoj termin kod nas, uz donošenje vaučera prilikom dolaska. Dodatna pogodnost u korišćenju Vita Elos poklon vaučera je ta što može biti iskorišćen i za tretmane veće vrednosti ili serije tretmana, pri čemu postoje dve mogućnosti: da se uplaćen iznos, naznačen na vaučeru, smatra plaćenim delom pune cene tretmana, sami odredite iznos poklon vaučera u zavisnosti od vrste i broja tretmana koje poklanjate.
2 februara, 2023
Ultrazvučna kavitacija

Šta je Ultrazvučna kavitacija i čemu je namenjen tretman

Tretman Ultrazvučna kavitacija ultrazvukom direktno deluje na razgrađivanje masnih ćelija i razbijanje celulita. Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masti pomoću ultrazvuka, gde se masne ćelije pretvaraju u sitne kapi, koje se potom lako eliminišu putem urinarnog i limfnog sistema. Na taj način, vaše telo će postepeno, tokom serije tretmana Ultrazvučna kavitacija, vratiti svoj prirodan izgled i oslobodićete se masnih naslaga i neprijatnog celulita. Regije tela koje na koje se može primeniti tretman Ultrazvučna kavitacija obuhvataju: bokove, butine, stomak, zadnjicu.
7 decembra, 2022

Raznovrsnost kozmetičkih usluga koje nudi Vita Elos

Vita Elos čini tim stručnjaka za višedecenijskim iskustvom u domenu aparatne kozmetike, kao specifične vrste kozmetike. Specijalizacija Kabineta omogućava da svojom ponudom raznovrsnih usluga iz domena savremene aparatne kozmetike, omogući veliki broj usluga podjednako i muškarcima i ženama, kako bi svoj izgled vratili u željeno stanje, a potom očuvaju i održe postignute efekte zavisno od vrste usluge. Žene, kao korisnici naših usluga, mogu ukloniti bore, neželjene dlačice, neestetske promene na licu, oblikovati svoje telo, osloboditi se celulita, uraditi trajnu šminku obrva i povratiti svoju mladalačku i prirodnu lepotu na prirodan i neinvazivan način. Muškarci u našem Kabinetu mogu rešiti mnoga pitanja vezana za svoj izgled: uklanjanje bora, podmlađivanje, trajna epilacija, uklanjanje neželjenih tetovaža.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više