fbpx

Ultrazvučna kavitacija

9 septembra, 2022

Šta je Ultrazvučna kavitacija – sve informacije o tretmanu

Ultrazvučna kavitacija je metod koji koristi prednosti i efekte određenih frekvencija ultrazvuka, do sada neprimenjenog u oblasti estetske medicine u cilju uništavanja masnih ćelija. Ultrazvučna kavitacija je bezbolna i efektivna redukcija lokalizovanih masnih naslaga, što direktno rezultira u smanjenju obima tela. Ultrazvučna kavitacija se najjednostavnije može definisati kao nehiruršku liposukciju, ali uz nekoliko osnovnih razlika u odnosu na taj metod redukcije telesne mase: kod tretmana Ultrazvučna kavitacija nema bola, nema anestezije, nema igala, niti ožiljaka, jer je u pitanju nehirurški i neinvazivni tretman, Ultrazvučna kavitacija utiče da se direktno gube lipociti (mast), pa su samim tim i rezultati koji se postižu trajni, Ultrazvučna kavitacija (lipoliza) se bori protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti.
8 avgusta, 2022

Ultrazvučna kavitacija – tretman za reoblikovanje tela i skidanje masnih naslaga

Prekomerna količina masnih naslaga može dati suprotan efekat – narušavanje zdravlja. Pored toga, veliki je i čest estetski problem i kod žena i kod muškaraca. Ultrazvučna kavitacija je uspešan metod za reoblikovanje tala zato što je reč o primeni medicinskih ultrazvučnih talasa, koji su naučno razvijeni i usavršeni. Tehnologija, ovako razvijena, se zasniva na medicinskom proboju ultrazvučnih talasa na željena mesta, kako bi se selektivno razgradile masne ćelije, bez negativnih uticaja na susedne organe i ćelije. Postupak Ultrazvučna kavitacija je udoban i bezbolan, nema neželjenih efekata i ne zahteva anesteziju. Regije tela koje na koje se može primeniti tretman Ultrazvučna kavitacija obuhvataju: bokove, butine, stomak, zadnjicu.
17 juna, 2022

Tretmani koji se mogu raditi u letnjem periodu

Pojedini tretmani se ne rade tokom letnjeg perioda zbog komplikacija i neželjenih nuspojava koje mogu da izazovu: pigmentacija (najčešće u vidu fleka ili ožiljaka), briga o zdravlju klijenata, pojačano dejstvo sunca i UV zraka, povećana osetljivost kože. Sledeći tretmani se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda: Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Radiotalasni lifting, Ultrazvučni SMAS lifting, Uklanjanje tetovaža.
25 marta, 2022

O kabinetu Vita Elos – usluge koje nudimo iz domena aparatne kozmetike

Vita Elos nudi vrhunski kvalitet za svaku uslugu i visoke higijenske, zdravstvene i stručne standarde, kao osnov pravilne nege i lepote. To je razlog zašto biramo samo najbolje komponente za rad i najsavremeniju tehnologiju za pružanje naših usluga iz sveta aparatne kozmetike. Ne samo kako radimo, već i čime radimo je od ključnog značaja za vrhunski kvalitet usluga koje pružamo, u cilju postizanja najboljeg za svakog od vas i vašu lepotu. U Vita Elos-u je moguće uraditi sledeće tretmane: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva metodom senčenja obrva, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više