fbpx

Paket usluga Radiotalasni lifting – najpovoljnije cene u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Najpovoljnije cene tretmana trajna epilacija u kabinetu Vita Elos Novi Sad
8. mart 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Samo jedan tretman za uklanjanje bora sa dugoročnim efektima – Ultrazvučni SMAS lifting
13. mart 2024.
Najpovoljnije cene tretmana trajna epilacija u kabinetu Vita Elos Novi Sad
8. mart 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Samo jedan tretman za uklanjanje bora sa dugoročnim efektima – Ultrazvučni SMAS lifting
13. mart 2024.
Prikaži sve

Paket usluga Radiotalasni lifting – najpovoljnije cene u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Radiotalasni lifting

TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING LICA

Radiotalasni lifting je tretman koji omogućava proces prirodnog podmlađivanja na nehirurški i neinvazivni način, bez ikakvih neželjenih nuspojava. Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava bore i zateže opuštenu kožu, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja.
Radiotalasni lifting se radi kao serija tretmana (prosečno od 5 do 20 tretmana Radiotalasni lifting sa razmacima od 7 dana između svakog pojedinačnog tretmana), a za očuvanje postignutih rezultata se preporučuje odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti (najčešće 1 tretman mesečno).
Postupak tretmana Radiotalasni lifting je vrlo jednostavan, bezbolan i potpuno bezbedan, a može se raditi tokom cele godine.
Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, koja radi na frekvenciji od 3 MHz. Radiotalasima se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen, koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost naše kože. Princip tretmana Radiotalasni lifting se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva, čime se podstiče kontrakcija kolagenih vlakana i stvaranje novog kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i mladalačkom izgledu.

PAKET USLUGA ZA TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING

Paket usluga za tretman Radiotalasni lifting lica podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata. Povoljnost paketa uštede za tretman Radiotalasni lifting se ne ogleda samo u cenovnoj povoljnosti, već i kreiranju paketa koji daje izuzetne efekte kod zona kod kojih su znaci starenja najuočljiviji i koje su najčešće pogođene gubitkom elastina i kolagena gotovo istovremeno – regija lica i vrata.

CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 1 ZONU – RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 2 ZONE – RSD 2.000,00
Ova paket usluga daje mogućnost da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica radi, po istoj ceni od 2.000,00 RSD i zona lica i zona vrata.
Posebno treba istaći da ovaj paket usluge daje veliku uštedu, jer se tretman Radiotalasni lifting najčešće radi kao serija od 10 vezanih tretmana.

Iskoristite paket usluge za Radiotalasni lifting i zategnite dve zone po ceni jedne!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više