fbpx

Laserska trajna epilacija za muškarce

6. januara 2023.
Trajna epilacija

Kabinet nudi kozmetičku uslugu i za muškarce – laserska trajna epilacija

Tretman Laserska trajna epilacija je postao sve više prisutan i kod muške populacije. Ukoliko naš klijent želi da se oslobodi neželjenih dlaka, tretman Laserska trajna epilacija je najbolje rešenje, jer je tretman efikasan, bezbedan, bezbolan, bez propratnih neželjenih efekata i daje trajne rezultate. Tretman Laserska trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Laserska trajna epilacija se može raditi na malim i velikim regijama tela i lica i kod muškaraca i kod žena. Broj potrebnih tretmani Laserska trajna epilacija, kada je reč o muškarcima, je veći u odnosu na isti tretman kod žena, zbog različitog hormonalnog statusa i jačine dlaka. Kod muškaraca je najčešće potrebno od 10 do 15 tretmana po regiji, kako bi se postigli željeni rezultati – trajno uklonjene dlake.
14. decembra 2020.
Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

Laserska trajna epilacija – rešavanje pitanja neželjene maljavosti i za muškarce

Vita Elos je specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce podjednako. Kod svakog našeg tretmana, klijentima se nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama. Tretman Laserska trajna epilacija je postao sve više popularan i kod muške populacije. Ukoliko naš klijent želi da se oslobodi neželjenih dlaka, tretman Laserska trajna epilacija je najbolje rešenje, jer je tretman efikasan, bezbedan, bezbolan, bez propratnih neželjenih efekata i daje trajne rezultate. Laserska trajna epilacija se može raditi na malim i velikim regijama tela i lica i kod muškaraca i kod žena.
1. juna 2020.
Trajna epilacija

Tretman Laserska trajna epilacija i za muškarce

Kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku, Vita Elos, podjednaku pažnju u svojoj ponudi usluga, je posvetio negovanju i očuvanju lepote i žena i muškaraca. Tretman Laserska trajna epilacija je jedan od tretmana namenjenih i muškarcima u cilju trajnog uklanjanja dlaka. Uspeh tretmana Laserska trajna epilacija kod muškaraca je i do 95% nakon potrebne serije tretmana. Prosečan broj tretmana Laserska trajna epilacija za muškarce je 10 do 15 sa potrebnim, određenim vremenskim razmacima između svakog tretmana, kako bi se obuhvatile sve faze rasta dlake na tretiranoj regiji.
3. juna 2019.
Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

Laserska trajna epilacija za muškarce

Kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku, Vita Elos podjednaku pažnju posvećuje negovanju i očuvanju lepote i žena i muškaraca. Kako tretman Laserska trajna epilacija uspešno primenjujemo kod žena, isto tako je sa zavidnim rezultatima i kod muškaraca – do 95% uklanjanja neželjenih dlaka nakon potrebne serije tretmana.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više