fbpx

Plasma Pen procedura

5 maja, 2021

Uklanjanje ožiljaka – sigurno i efikasno u Vita Elos-u

Tretman Uklanjanje ožiljaka se sprovodi primenom Plasma Pen tehnologije. Plasma Pen je proverena i efikasna tehnologija, koja daje željene rezultate kod tretmana Uklanjanje ožiljaka, sa jednim izuzetkom – u Kabinetu Vita Elos se ne uklanjanju koloidni ožiljci. Uspešno uklanjanje ožiljaka u Vita Elos-u podrazumeva uklanjanje sledećih vrsta ožiljaka: uklanjanje lineranih ožiljaka, nastalih posle operacije, uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka, nastalih posle opekotina, uklanjanje reljefnih ožiljaka, nastalih posle dubokih opekotina, uklanjanje hipertrofičnih ožiljaka, koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza, zadebljao je, crven i može biti bolan ožiljak. Tretman Uklanjanje ožiljaka se može ponoviti, ukoliko je potrebno, nakon 3 meseca, koliko je obično potrebno da se tretirana regija u potpunosti regeneriše. Preporučen broj tretmana Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije zavisi od željenog efekta i stanja kože.
23 aprila, 2021

Vita Elos – stručnost tima kao garancija uspeha Plasma Pen tretmana

Plasma Pen tehnologija se koristi u cilju uklanjanja bora očne regije, uklanjanja kesica (jastučića) ispod očiju, uklanjanja bora sa lica (posebno teško pristupačnih delova, kao što su uši), uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka. Tretmani Plasma Pen tehnologijom, koji se rade u Vita Elos-u su Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora, strija i ožiljaka Plasma Pen-om. Kabinet za apartnu kozmetiku, Vita Elos, koristi isključivo proverenu Plasma Pen tehnologiju, a tretman radi lekar sa višegodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike, čime su zagarantovani željeni rezultati tretmana Plasma Pen-om. Ako lekar, prilikom prvog konsultativnog pregleda, utvrdi da stanje pacijenta nije pogodno za Plasma Pen tretman, tretman se neće raditi. Ukoliko klijent ne odabere proveren kozmetički salon za neke od Plasma Pen tretmana, izložen je ozbiljnim rizicima, koji mogu zahtevati i dugotrajno lečenje.
7 aprila, 2021
Uklanjanje ožiljaka

Uspešno uklanjanje ožiljaka u našem kabinetu Plasma olovkom

Uspešno uklanjanje ožiljaka u Vita Elos-u podrazumeva uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije. Uklanjanje ožiljaka Plasma olovkom je nehirurško i ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku se ne vrši uklanjanje keloidnih ožiljaka - ožiljci koji prevazilaze granice prethodne povrede ili reza, zadebljali, crveni i povremeno bolni. Plasma Pen tehnologija omogućava da se vaše prirodno stanje kože, kože bez ožiljaka, vrati posle samo nekoliko tretmana na potpuno prirodan način, bez ikakvog rizika po vas i vaše zdravlje. Broj tretmana Uklanjanje ožiljaka tehnologijom Plasma Pen zavisi od: same vrste ožiljka, veličine ožiljka, željenog efekta i stanja kože pacijenta.
15 marta, 2021

Uklanjanje ožiljaka – uspešna primena Plasma Pen tehnologije

Tretman Uklanjanje ožiljaka se uspešno radi primenom Plasma Pen tehnologije, koja na siguran i nehirurški način eliminiše neželjene promene na koži, kao što su ožiljci. Upotrebom Plasma Pen-a moguće je na delu kože gde je prisutan ožiljak, bilo na licu ili telu, bezbedno i u kontrolisanim uslovima (specifična “povreda” plazma zracima površinskog sloja kože) izazvati pojavu novih, zdravih i mladih ćelija, koje će omogućiti obnavljanje kože, a time i nestajanje ožiljaka. Ukupan broj tretmana Uklanjanje ožiljaka zavisi od stanja kože, vrste i starosti ožiljka, kao i željenih rezultata. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku ne uklanjamo jedino keloidne ožiljke.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više