fbpx

Uklanjanje strija Plasma Pen-om

3 maja, 2022

Uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije u našem Kabinetu

Koža je po svojoj prirodi snažna i elastična, ali njena potporna tkiva mogu se oštetiti ako se istežu prebrzo. Kada dođe do prebrzog i naglog širenja kože, koje nije praćeno istovremenom proizvodnjom kolagena, nije omogućena dovoljna elastičnost kože pri njenom intenzivnom rastezanju, te nastaju strije. Uklanjanje strija sa svih regija tela se u Kabinetu uspešno vrši primenom tehnologije Plasma Pen-a. U svakoj ablacionoj tački, koja se stvara tokom tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om, počinje aktivan razvoj kolagena i elastina, što rezultira zatezanjem kože tretirane regije. Postupak Uklanjanje strija Plasma Pen-om je moguće ponoviti nakon 3 meseca.
24 decembra, 2021

Lice i telo bez strija i ožiljaka

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je moguće uspešno uklanjanje strija sa svih regija tela primenom tehnologije Plasma Pen-a. Najčešće regije, koje se tretiraju u cilju uklanjanja strija, su: nadlaktice, grudi, butine, stomak, zadnjica, kukovi, unutrašnji deo kolena, listovi. Tretman Uklanjanje ožiljaka sa lica i tela se uspešno radi u Vita Elos-u primenom Plasma olovke, koja svojom načinom rada i dejstvom na kožu tokom tretmana, utiče na zatezanje kože, poboljšava kvalitet i izgled kože i sigurno i efikasno uklanja ožiljak.
11 oktobra, 2021

Uklanjanje strija u kabinetu Vita Elos primenom Plasma olovke

Plasma olovka je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod tretmana Uklanjanje strija. Tretman Uklanjanje strija Plasma olovkom se bazira na delovanju plazma zraka na mikroregije kože, koje su pogođene strijama (butine, stomak, bokovi, unutrašnja strana kolena, listovi). Plazma zracima se utiče na proizvodnju kolagena, obnavljanje i zatezanje tkiva, čime se utiče na zatezanje kože – nestaju linije nastale kao posledica širenja kože koju količina postojećeg kolagena nije mogla da proprati, te su se pojavile strije.
20 septembra, 2021

Plasma Pen tretmani za uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka

Uklanjanje strija u Vita Elos-u se radi primenom Plasma Pen tehnologije. Uklanjanje strija Plasma Pen-om je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod tretmana Uklanjanje strija. Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen se izvodi uz poštovanje najviših higijenskih standarda i propisanih proceduralnih koraka. Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om sa svih delova lica ili tela je veoma uspešno kada se radi o sledećim vrstama ožiljaka: uklanjanje lineranih ožiljaka, uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka, uklanjanje reljefnih ožiljaka, uklanjanje hipertrofičnhi ožiljaka. Jedino ograničenje koje postoji je vezano za keloidne ožiljke, koji Plasma Pen-om ne mogu da se uklone.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više