fbpx

Cene tretmana

5 juna, 2020

Uspešno uklanjanje bora – cene tretmana za uklanjanje bora u našem Kabinetu

Tretmani, koji se nude za Uklanjanje bora su: Radiotalasni lifting, Ultrazvučni SMAS lifting, Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Cena pojedinačnog tretmana za Uklanjanje bora radiotalasima je 2.000,00 RSD za regiju lica. Nudimo 4 paketa usluga za Uklanjanje bora metodom Ultrazvučni SMAS lifting, koji omogućavaju uštedi i do 550 EUR. Cena tretmana za Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom, a koja se odnosi na zatezanja kapaka (gornjih ili donjih) je EUR 150 – Nehirurška blefaroplastika. Cena tretmana za Uklanjanje bora Plasma Pen-om sa drugih regija lica i oko ušiju je EUR 20 pa naviše.
5 novembra, 2018

Cene tretmana za lifting lica

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se nude više vrsta tretmana za Lifting lica. Tretmani se rade najsavremenijom i testiranom opremom i svi su u kategoriji neinvazivnih tretmana. Za tretmane za Lifting lica, kao i ostale naše usluge, smo se trudili da budu, po cenama, pristupačne za sve naše klijente.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više