fbpx

Povoljne cene

10 jula, 2020

Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u – najpovoljnije cene uz primenu najsavremenije tehnologije

Cene usluga za tretman Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u zavise od regije koja se tretira. Male regije, kao što su nausnice, slepoočne zone ili zone oko ušiju, brada, pazuh, prsti na nogama ili rukama se mogu uraditi po ceni do RSD 1.000,00 do RSD 2.500,00. Regije, kao što su vrat, stomak, ruke, noge, prepone, leđa, ramena, sedalni deo, bikini zona se kreću od RSD 3.000,00 do RSD 7.000,00. Ukoliko želite da radite tretman Laserska trajna epilacija celog tela – cena je po dogovoru.
15 februara, 2019

Trajna epilacija 808 Diod laserom – po povoljnim cenama oslobodite se trajno dlačica

Laserska trajna epilacija je tretman koji obezbeđuje trajno eliminisanje neželjenih dlačica pomoću 808 Diod lasera. Trajna epilacija se može raditi na malim i velikim regijama tela i lica (i kod muškaraca i kod žena). U našem Kabinetu se laserska trajna epilacija radi po vrlo pristupačnim cenama, kako bi svi naši klijenti mogli da reše problem neželjenih dlačica trajno.
23 februara, 2018
VITA ELOS

Razlozi zbog kojih treba da nas posetite i ukažete nam svoje poverenje

Vita Elos je specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce. Osnovni cilj našeg Kabineta je da svoju ponudu usmerimo na jasno određenu vrstu usluga, koje su među vodećim po efikasnosti tretmana u svetu kozmetologije i estetske dermatologije. Na taj način smo u mogućnosti da realizujemo negovanje prirodnog izgleda naših klijenata uz sagledavanja fenomena lepote puno šire od trenutnog estetskog pitanja i pitanja aktuelnih trendova.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više