fbpx

Laserska trajna epilacija Vita Elos

10. jul 2024.
Trajna epilacija 808 Diod laserom

Trajna epilacija (Laserska trajna epilacija) – cene pojedinačnih tretmana po regijama

Vita Elos Novi Sad je salon, koji je specijalizovan za apartnu kozmetiku i svi tretmani, koje ima u ponudi, su podjednako uspešni i kod žena i kod muškaraca. Trajna epilacija (Laserska trajna epilacija) je metod trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa regija, kao što su: ruke, noge, lice i svi ostali delovi tela koji su prekriveni dlakama sa pigmentom (melaninom). Cene pojedinačnih tretmana Trajna epilacija laserom u Kabinetu su vrlo pristupačne i dostupne velikom broju klijenata. Pored toga, Trajna epilacija laserom dugoročno je najbolji vid uštede u poređenju sa svim drugim načinima uklanjanja dlaka, jer su kod nje jedino rezultati trajni.
24. jun 2024.
Trajna epilacija 808 Diod laserom

Laserska trajna epilacija Diod laserom – Vita Elos Novi Sad

U kabinetu Vita Elos Novi Sad se tretman Laserska trajna epilacija radi 808 Diod laserom. Laserska trajna epilacija, rađena 808 Diod laserom, je veoma jednostavan i brz tretman i smatra se najefikasnijim u svetu. 808 Diod laser je najnovija generacija lasera za trajno uklanjanje neželjenih dlačica, koji je usklađen sa evropskim i američkim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički ispitana oprema. Princip delovanja Diod lasera je takav da se lasersko zračenje apsorbuje kroz pigment (melanin), on zagreva koren dlake i trajno uništava folikulu iznutra, te je pogodan za tretman Laserska trajna epilacija na svim regijama tela i kod žena i kod muškaraca.
10. jun 2024.
Trajna epilacija

Trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu – tretman Trajna epilacija laserom

Trajna epilacija nogu je popularna metoda za trajno uklanjanje neželjenih dlačica sa nogu – trajno uklanjanje neželjenih dlaka. Kod tretmana trajna epilacija nogu se koristi laserska tehnologija koja cilja i uništava folikule dlake na tretiranoj regiji (noge), sprečavajući njihov ponovni rast. Trajna epilacija nogu se u kabinetu Vita Elos Novi Sad radi 808 Diod laserom, koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana i omogućava postizanje željenih rezultata (trajno uklanjanje dlačica). Pored osnovne prednosti tretmana Trajna epilacija nogu– uklanjanje neželjenih dlaka trajno, postoje i brojne druge, ukoliko se tretman radi u kabinetu Vita Elos.
22. april 2024.
Trajna epilacija 808 Diod laserom

Laserska trajna epilacija – jedan od laserskih tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad

U kabinetu Vita Elos Novi sad se radi veliki broj tretmana upotrebom lasera. Jedan od njih je Laserska trajna epilacija, koja se radi savremenim i testiranim laserom – 808 DIOD laser. Laserska trajna epilacija 808 Diod laserom je popularna metoda za trajno uklanjanje dlaka jer je efikasna i sigurna. Prednosti korišćenja 808 Diod lasera kod tretmana Laserska trajna epilacija uključuje: visoku efikasnost i delotvornost tretmana kod trajnog uništavanja dlaka, relativno kratko vreme trajanja tretmana Laserska trajna epilacija, minimalna nelagodnost i smanjen rizik od nuspojava u poređenju sa drugim metodama uklanjanja dlaka.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više