fbpx

Laserska trajna epilacija Vita Elos

23 januara, 2023

Laserska trajna epilacija – faze rasta dlake

Kod dlake se mogu razlikovati 3 faze rasta: 1. Anagena – faza aktivnog rasta korena dlake u folikulu, 2. Katagena – prelazna faza. 3. Telogena – faza mirovanja (spavanja) i u ovoj fazi dlaka može ispasti sama ili biti istisnuta novom, nakon čega se pojavljuje nova dlaka u istom folikulu i otpočinje ponovo prva faza, faza rasta – anagena faza. Tretman Laserska trajna epilacija se obavlja tokom faze rasta dlake (anagena faza), jer je tada najbolje delovanje lasera. Laserska trajna epilacija ne može ukloniti sede dlake – dlake bez pigmenta zbog načina rada 808 Diod lasera – princip rada lasera se bazira na prepoznavanju pigmenta dlake i uništavanju dlake u korenu laserskim snopom u fazi rasta dlake.
6 januara, 2023
Trajna epilacija

Kabinet nudi kozmetičku uslugu i za muškarce – laserska trajna epilacija

Tretman Laserska trajna epilacija je postao sve više prisutan i kod muške populacije. Ukoliko naš klijent želi da se oslobodi neželjenih dlaka, tretman Laserska trajna epilacija je najbolje rešenje, jer je tretman efikasan, bezbedan, bezbolan, bez propratnih neželjenih efekata i daje trajne rezultate. Tretman Laserska trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Laserska trajna epilacija se može raditi na malim i velikim regijama tela i lica i kod muškaraca i kod žena. Broj potrebnih tretmani Laserska trajna epilacija, kada je reč o muškarcima, je veći u odnosu na isti tretman kod žena, zbog različitog hormonalnog statusa i jačine dlaka. Kod muškaraca je najčešće potrebno od 10 do 15 tretmana po regiji, kako bi se postigli željeni rezultati – trajno uklonjene dlake.
23 decembra, 2022

Trajna epilacija laserom – cene po regijama

U kabinetu Vita Elos se tretman Trajna epilacija se radi 808 Diod laserom, čime je zagarantovan maksimalan učinak tretmana, a rizik od neželjenih nuspojava je u potpunosti eliminisan. Trajna epilacija sa obavlja tokom faze rasta dlake, jer je tada najbolje delovanje lasera. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se može uraditi tretman Trajna epilacija lica i tela po najpristupačnijim cenama u gradu. Trajna epilacija se radi na malim i velikim regijama. Male regije obuhvataju nausnice, bradu, uši, zulufe, slepoočne zone i prst, a velike regije noge, ruke, stomak, leđa, bikini zova, sedalni deo, celo telo. Cena pojedinačnog tretmana Trajna epilacija zavisi od vrste regije.
2 decembra, 2022
Lifting lica - pitanja

Trajna epilacija laserom – istine i zablude u vezi tretmana

Laserska trajna epilacija, kao metoda trajne epilacije, se pojavila u Srbiji pre 10-tak godina. Vremenom je prihvaćena kao popularan i jednostavan metod uklanjanja neželjenih dlaka laserom. Bez obzira na veliki broj pristalica ovakvog načina uklanjanje dlaka (trajna epilacija laserom) i dalje postoje brojne zablude vezane za tretmana Laserska trajna epilacija. Prema izveštajima Svetske Zdravstvene Organizacije laserska trajna epilacija je najefikasnija i najbrža metoda za uklanjanje neželjenih dlačica sa regija, kao što su: ruke, noge, lice i svi ostali delovi tela koji su prekriveni dlakama sa pigmentom (melaninom). Za tretman se koristi 808 Diod laser.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više