fbpx

Laserska trajna epilacija Vita Elos

16 septembra, 2022

Uštedite tretmanom Laserska trajna epilacija

Cena usluge Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u je se kreće od 1.000.00 RSD do 10.000,00,00 dinara po tretmanu, zavisno od regije. Za postizanje željenog rezultata neophodna je serija tretmana (od 8 do 15). Dugoročno gledano tretman Laserska trajna epilacija je daleko isplativiji način uklanjanja dlaka u odnosu na ostale načine kratkotrajnog rešavanja problema neželjene maljavosti. Ukoliko se radi tretman Laserska trajna epilacija više regija istovremeno, Kabinet nudi popuste na već vrlo povoljne cene tretmana Laserska trajna epilacija. Popust koji klijent može da ostvari na ovaj način zavisi od broja regija i potrebnog ukupnog broja tretmana za svaku regiju pojedinačno kako bi se neželjene dlake trajno uklonile.
19 avgusta, 2022

Laserska trajna epilacija – cenovnik tretmana po regijama

Usluga Laserska trajna epilacija se vrši upotrebom savremenog, testiranog i proverenog 808 Diod lasera sa pojačanim sistemom hlađenjem. Tretman Laserska trajna epilacija je potpuno bezbedan, ne oštećuje tkivo i spada u grupu tretmana koji se mogu raditi tokom cele godine. Tretman Laserska trajna epilacija se u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi po veoma povoljnim cenama, kako bi ovaj vid trajnog rešavanja pitanja neželjene maljavosti bio dostupan što većem broju klijenata.
5 avgusta, 2022

Trajna epilacija – tretman koji je namenjen i muškarcima

U želji da i muškarci otklone svoje estetske probleme, neguju prirodan, lep i mladalački izgled, Kabinet im nudi, između brojnih ostalih usluga i uslugu Trajna epilacija – trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa lica i tela. Trajna epilacija je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka i kod muškaraca. tretman Trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Način na koji se tretman Trajna epilacija radi je bezbedan, bez nuspojava i uz poštovanje najviših higijenskih standarda. Trajna epilacija je tretman uklanjanja neželjenih dlaka postepeno, serijom tretmana. Kod muškara je taj broj nešto veći nego god žena zbog hormonskog statusa, jačine dlaka i pola i kreće se od 10 do 15 tretmana po regiji. već zahteva određeno vreme i određen broj tretmana.
8 jula, 2022

Laserska trajna epilacija – cena tretmana po regijama

Laserska trajna epilacija je namenjena svima, od perioda adolescencije do starije životne dobi, onima sa izraženom prekomernom maljavošću, kao i onima sa neželjenom maljavošću na određenom delu tela ili lica. Vita Elos je salon, koji je specijalizovan za apartnu kozmetiku i svi tretmani, koje ima u ponudi, su namenjeni podjednako i ženama i muškarcima. Tretman Laserska trajna epilacija se u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi po veoma povoljnim cenama, kako bi ovaj vid trajnog rešavanja pitanja neželjene maljavosti bio dostupan što većem broju klijenata.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više