fbpx

Tretmani koji se mogu raditi leti

14. avgust 2023.

Tretmani koji mogu da se rade u toku leta

Neophodno je poznavati na koji način zaštiti kožu od negativnih promena, koje se mogu javiti usled letnjeg perioda kao posledica preteranog izlaganja suncu i neadekvatne nege kože tokom leta. Preterano izlaganje suncu negativno utiče na kožu i može dovesti do različitih promena, onih odmah vidljivih, do onih koji se postepeno razvijaju. Pojedini tretmani se usled toga ne rade tokom letnjeg perioda, čega se Kabinet strogo pridržava u cilju zaštite zdravlja pacijenata. Tretmani se mogu raditi i tokom letnjeg perioda obuhvataju tretmane: Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Uklanjanje tetovaža laserom.
17. jun 2022.
Sunčanje

Tretmani koji se mogu raditi u letnjem periodu

Pojedini tretmani se ne rade tokom letnjeg perioda zbog komplikacija i neželjenih nuspojava koje mogu da izazovu: pigmentacija (najčešće u vidu fleka ili ožiljaka), briga o zdravlju klijenata, pojačano dejstvo sunca i UV zraka, povećana osetljivost kože. Sledeći tretmani se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda: Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Radiotalasni lifting, Ultrazvučni SMAS lifting, Uklanjanje tetovaža.
30. jul 2021.
Sunčanje

Tretmani koje radimo i tokom leta – Vita Elos

Kabinet Vita Elos nudi brojne kozmetičke usluge iz oblasti aparatne kozmetike. Pojedini tretmani, koje nudi Kabinet, ne mogu da se rade tokom letnjeg perioda. To su tretmani Depigmentacija laserom, Plasma Pen tretmani, Uklanjanje trajne šminke i Uklanjanje tetovaža, kao i Trajna šminka obrva u tehnici puder obrve. Razlozi zbog kojih se pomenuti tretmani rade samo u periodu jesen-zima su sledeći: briga o zdravlju klijenata, pojačano dejstvo sunca i UV zraka, povećana osetljivost kože, eliminisanje mogućnosti neželjenih nuspojava, kao i neželjenih pigmentnih promena na koži (najčešće u vidu fleka ili ožiljaka). Tretmani se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos obuhvataju tretmane: Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski (ugljenikov) piling, Ultrazvučna kavitacija, Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Radiotalasni lifting.
17. jul 2020.
Kozmetičke usluge Vita Elos

Koji tretmani se mogu raditi i tokom leta u Vita Elos-u

Osnovni savet Vita Elos-a, a u cilju zaštite i sigurnosti naših klijenata, je ne radite sve kozmetičke tretmane leti. Možda mnogi kozmetički saloni ne poštuju određena pravila, ali neki tretmani nikako nisu dozvoljeni u letnjem periodu, kao što su: depigmentacija laserom, tretmani ELOS-om, tretmani Plasma Pen-om (sem zatezanja gornjeg kapka Plasma Pen tehnologijom). Izlaganje ovim tretmanima bi samo povećalo negativne posledice koje sunčevi zraci mogu imati na kožu, te se oni u Vita Elos-u ne rade u letnjim mesecima. Tretmani koji se mogu raditi u našem Kabinetu i tokom leta su: Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Zatezanja gornjeg kapka Plasma Pen tehnologijom.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više