fbpx

Prirodan nehirurški lifting lica

13. decembar 2023.

Face lifting tretman Ultrazvučni SMAS lifting

U kabinetu Vita Elos se radi isključivo prirodni face lifting pod nazivom Ultrazvučni SMAS lifting lica. Cilj ove vrste face lifting tehnike i postupka je da se lice učini mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Ova vrsta nehirurškog face lifting-a je terapija, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen i muškarcima i ženama koji žele da postignu efekat kompletnog face lifting-a. Tretman, rađen primenom 3D HIFU tehnologije se naziva Ultrazvučni SMAS lifting. 3D HIFU tehnologija je razvijena kako bi se face lifting mogao raditi bez skalpela, propratnih efekata i nuspojava operativnog zahvata, a uz postizanje vrlo sličnih rezultata kao kod hirurških tretmana na dugi rok uz minimalnu bol.
6. decembar 2023.

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting i 3D HIFU tehnologija

Kako starimo, javlja se gubitak elastičnosti u dermisu i hipodermisu, kao i u velikom delu SMAS membrane. Ovaj gubitak elastičnosti dovodi do opuštanja kože i pojave bora na licu, jer gubitak elastičnosti kože znači da je prirodna regeneracija kolagena značajno opala. Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman sa kompletnim face lifting efektom, kojim se duboko fokusiranim ultrazvukom (3D HIFU tehnologija) deluje na SMAS sloj kože. SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) je sloj tkiva koji čine mišićni sloj („platisma“) i vlaknaste komponente (elastin i kolagen vlakna). Dejstvom fokusiranog ultrazvuka odnosno 3D HIFU tehnologije, podstiču se rast i regeneracija kolagen vlakana i elastina, što ima za rezultat podmlađivanje – zatezanje opuštene kože lica u vidu nehirurškog liftinga lica (nehirurški face lifting).
22. novembar 2023.

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman za nehirurško zatezanje kože

Bore su najvidljiviji oblik promena na koži, koje se kod starenja prvo primećuju. Bore ili ritide, su nabori na koži nastali usled opuštanja kože. Starosne bora na koži se stvaraju: ponavljanjem ustaljenih izraza lica, usled oštećenja kože pod dejstvom sunca i UV zračenja, nekih lekova, pušenja, stresa, loše hidratacije, kao i pod uticajem raznih drugih faktora, među kojima su i genetska predispozicija. Nastanak bora se ne može zaustaviti, ali se može usporiti konstantnom negom i zaštitom kože, kao i odgovarajućim anti-aging tretmanima. Anti-aging tretman lica, koji se radi kao jednokratni tretman, je Ultrazvučni SMAS lifting. Ovaj tretman poboljšava stanje i kvalitet kože, turgora, utiče na rast kolagena i elastina, te je na taj način moguće očuvati formu ovala lica. Smanjenje i nestanak bora se javljaju kao rezultat svih procesa na koje tretman Ultrazvučni SMAS lifting utiče.
15. novembar 2023.

Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Kabinet za aparatnu kozmetiku se specijalizovao za usluge iz oblasti kozmetologije, koje su bazirane na upotrebi najsavremenije opreme, tehnologije i aparature za sve kozmetičke tretmane. Prateći najnovija dostignuća, tretman Ultrazvučni SMAS lifting se radi kao jedan od najsavremenijih nehirurških tretmana zatezanja lica i tela. Brojni zadovoljni klijenti i zavidni rezultati koji su se postigli idu u prilog Kabinetu i svim preporukama koje ima. Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting: stručnost osoblja, ljubaznost stručnog tima, raspoloživost i dostupnost tima pacijentima i nakon tretmana, higijenski standardi, zadovoljstvo klijenata postignutim rezultatima, povoljne cene.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više