fbpx

Microblading

21. mart 2017.
VITA ELOS

Razlozi za korišćenje usluga u Vita Elos-u

Vita Elos svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu svog tima: kozmetičara i lekara iz Moskve (peko 10 godina rada u ovom polju) i korišćenju najsavremenijih aparata, koji obezbeđuju maksimalan učinak kod svakog tretmana. Kod nas je takođe praksa da, kod svake usluge, pružimo detaljnu analizi pojedinačnog ličnog profila klijenta i njegovih specifičnih potreba, definišemo vrste i tok tretmana, kao i da pratimo ostvarene rezultate.
21. februar 2017.

Najpovoljnije cene kozmetičkih usluga u Vita Elos-u

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos Novi Sad, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po najpristupačnijim cenama u gradu.Iskoristite najpovoljnije cene kozmetičkih usluga u našem Kabinetu. Priuštite sebi neki od tretmana koji ste oduvek želeli, a koji Vam je do sada bio preskup! U Vita Elos-u mislimo i na vaš budžet, pored negovanog i prirodnog izgleda Vašeg lica i tela!
3. januar 2017.
VITA ELOS

Vita Elos – u službi vaše lepote

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po vrlo pristupačnim cenama. Naše usluge su namenjene nezi lica i tela, bilo da ste osoba „lepšeg pola“ ili muškarac. Ukoliko želite da učinite sve što je u službi vaše lepote sa maksimalnim efektima kod svakog tretmana, Vita Elos je pravo mesto za vas!
1. decembar 2016.
Iscrtavanje obrva japanskom metodom

Popust na uslugu Microblading

Popust od 30% na uslugu Iscrtavanje obrva japanskom metodom (microblading). Nova cena usluge samo RSD 7.300,00. Akcija na tretman Iscrtavanje obrva japanskom metodom (microblading) važi od 02.12. do 25.12. 2016. godine. Zakažite termin na vreme.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više