fbpx

Hirurško zatezanje lica

7. jun 2024.

Lifting lica – najpovoljnije cene tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Neinvazivni (nehirurški) tretmani za lifting lica se rade u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad. Uklanjanje bora i zatezanje kože lica (lifting lica), bez obzira na primenjenu metodu i tehniku u Kabinetu, se postiže podsticanjem prirodne regeneracije kolagena. Pored uobičajenih rezultata koji se očekuju kod ove vrste tretmana (uklanjanje bora), prisutni su i brojni drugi efekti: vidljivo zatezanje kože usled podizanja tonusa kože tretirane regije, zatezanje opuštene kože regije kapaka, lica i vrata, koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija i drastično se popravlja njen kvalitet. Tretmani za lifting lica se rade po vrlo pristupačnim cenama i time su pristupačne velikom broju klijenata.
3. jun 2024.

Zatezanje lica – face lifting

Tretman za zatezanje lica se često naziva i face lifting. Nuspojave, vezane za hirurški face lifting (zatezanje lica), su otoci, modrice, utrnulost i ožiljci, pri čemu su one kratkotrajne. Iskustva pacijenata pokazuju da su prisutni i rizici kod hirurškog tretmana hirurški face lifting (zatezanje lica). Najčešći rizici su moguće infekcije, krvarenja, asimetrija lica, ožiljci, pa i trajni gubitak osećaja na tretiranoj regiji lica (oštećenje nerava tokom zahvata). Razvojem aparatne kozmetike razvijale su se i alternativne metode za zatezanje lica. U Kabinetu Vita Elos Novi Sad se upravo rade takvi tretmani – neinvazivni, kao nehirurško zatezanje lica (nehirurški face lifting). Kabinet Vita Elos Novi Sad se opredelio za nehirurško zatezanje lica zbog brojnih prednosti koje ova vrsta tretmana pruža. U Kabinetu je moguće uraditi nehirurški face lifting primenom 3D HIFU tehnologije (Ultrazvučni SMAS lifting), radiotalasa (Radiotalasni lifting ili RF) i Plasma Pen tehnologije (Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om).
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više