fbpx

Vesti

17 maja, 2021

Zabrana neovlašćenog korišćenja sadržaja sajta Vita Elos

Pravila i uslovi korišćenja sadržaja sajta Vita Elos su jasno naznačeni na samom sajtu i dostupni su svima. Kao važna napomena je posebno istaknuto sledeće: „Kompletan sadržaj sajta je isključivo vlasništvo Vita Elos-a, te je njegovo kopiranje, umnožavanje i korišćenje u druge svrhe najstrože zabranjeno bez izričite saglasnosti Vita Elos-a ili je moguće samo uz obavezno navođenje stranica ovog sajta kao izvora teksta“. Sadržaj sajta obuhvata sve tekstove na kompletnom sajtu (koji su autorsko delo), kao i ostale medijske sadržaje (slike, video zapisi i ostalo). Važna napomena i ono što je navedeno se odnosi na sve klijente, kozmetičke salone, ordinacije, prodavce opreme koja se koristi u Vita Elos-u, kao i sve ostale medije (bilo pisane, bilo u vidu internet prezentacija). Loša poslovna i profesionalna praksa, kršenje autorskog prava i naše Politike i uslova korišćenja sadržaja sajta će svaki put biti najstrože sankcionisana (u skladu sa zakonom).
14 maja, 2021
Uklanjanje tetovaža - Vita Elos

Uklanjanje tetovaža laserom najnovije generacije

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos na stručan, profesionalan i uspešan način rešava problem neželjene tetovaže tretmanom Uklanjanje tetovaža laserom. Metod uklanjanja tetovaža, koji se primenjuje u Vita Elos-u, je tretman tokom kog se koristi laser najnovije generacije - Nd:YAG laser. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići veoma dobri rezultati – i do 95% uspešnosti tretmana. Usluga Uklanjanje tetovaža radi uz poštovanje visokih higijenskih standarda. Usluga Uklanjanje tetovaža laserom je potpuno bezbedna zbog same prirode lasera koji se koristi.
12 maja, 2021

Ultrazvučni SMAS lifting – kertridži različitih vrsta za različite regije liftinga

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) je proverena, sertifikovana i najsavremenija tehnologije, koja se koristi za duboki, nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela. 3D HIFU aparat se sastoji od mehaničkog dela samog aparata, monitora i manuelnog nastavka – kertridža. Kertridž, kao dodatak manuelnog nastavka 3D HIFU aparata, omogućava protok ultrazvučnih talasa u vidu ultrazvučnih impulsa na određenu dubinu u koži. Zahvaljujući kertridžu omogućava se precizno, tačno fokusirano, željeno dejstvo ultrazvuka na kolagen, čime se podstiče njegova regeneracija prirodnim putem i postižu efekti u vidu postepenog zatezanja kože tj. nestajanje bora. Tokom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting mogu da se koriste dve vrste kertridža - za lice i za telo.
10 maja, 2021
Lifting lica

Face lifting – šta je i zašto izabrati nehirurški face lifting u Vita Elos-u

Face lifting (Rhytidectomy - od starogrčkog rytis (rhitis) „bora“ i ektomē (ektome) „isecanje“, hirurško uklanjanje bora), je vrsta je postupka kozmetičke hirurgije koja se koristi za podmlađivanje lica. Face lifting obično uključuje uklanjanje viška kože lica, sa ili bez zatezanja donjih tkiva, operativnim putem u opštoj anesteziji. Pored hirurškog face lifting-a, postoje i tehnike nehirurškog face lifting-a, koje se primenjuju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Neinvazivni tretmani face lifting-a se rade kako bi se lice učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti, uz osnovnu prednost u odnosu na hirurški face lifting - nema rezova, niti anestezije. Druga važna prednost nehirurških metoda face lifting-a, koje se rade u Vita Elos-u je uklanjanje bora i zatezanje kože podsticanjem prirodne regeneracije kolagena. Pored toga, nehirurški face lifting ne zahteva nikakav period oporavka ili je on veoma kratak, nema podliva nakon izabranog tretmana, rezultati su vidljivi odmah, a cene su značajno niže od hirurškog face lifting-a (uz postizanje podjednako dugoročnih efekata).