fbpx

Vesti

5 marta, 2021
Uklanjanje tetovaža

Lasersko uklanjanje tetovaža u kabinetu Vita Elos

U Kabinetu Vita Elos je moguće uspešno ukloniti tetovažu laserom sa bilo kog dela tela, jer u okviru naših brojnih usluga imamo i uslugu Uklanjanje tetovaža. Prilikom prve posete Kabinetu, pregled vrši lekar i procenjuje pigment tetovaže i reakciju kože, te u skladu sa tim određuje snagu impulsa lasera kojim se vrši tretman Uklanjanje tetovaža, kao i broj potrebnih tretmana. Broj tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža je od 5 do 10 tretmana sa potrebnim razmacima od par nedelja između tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, kako bi se tretirana regija regenerisala.
4 marta, 2021

Osmomartovski popust na uslugu Ultrazvučni SMAS lifting u iznosu od 100 EUR

Ultrazvučni SMAS lifting tretmani se veoma uspešno primenjuju na regiju lica (izuzev regije čela) u cilju zatezanja i podmlađivanja svake tretirane regije. Osmomartovski popust na uslugu Ultrazvučni SMAS lifting je predviđen za regiju donji deo lica ili regiju podbradak – jedna od tih regija po izboru klijenta. Popustom se ostvaruje ušteda u iznosu od 100 EUR na tretman Ultrazvučni SMAS lifting izabrane regije lica. Akcija na tretman Ultrazvučni SMAS lifting važi od 08. 03. do 15. 03. 2021. godine. Broj termina je ograničen. Zakažite svoj termin na vreme i iskoristite akciju u našem Kabinetu!
3 marta, 2021
Lifting lica

Kome je namenjen tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Za one koji žele da dobiju dugoročan efekat face lifting-a na nehirurški način i izbegavajući sve negativne efekte operacija, Ultrazvučni duboki SMAS face lifting je neinvazivno rešenje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije, koji je razvio metodu ultrazvučnog podizanja kože lica, vrata i dekoltea. Ultrazvučni SMAS face lifting je namenjen klijentima: osobama koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata, svima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom Ultrazvučni SMAS face lifting.
1 marta, 2021
Poklon Vaučer

Poklon vaučer za tretmane u Vita Elos-u

Poklon vaučer Vita Elos-a omogućava da u vrednosti iznosa naznačenom na vaučeru poklonite tretman po izboru osobe kojoj je poklon namenjen. Vaučeri su u vrednosti od 1.000 RSD, 2.000 RSD ili na iznos po vašem izboru, čime je vaša draga osoba (za 8. mart, rođendan, godišnjicu ili bilo koji drugi znak vaše pažnje) u mogućnosti da odabere neke od brojnih tretmana kod nas. Dobijeni vaučer je dovoljan da se osoba, kojoj je tretman namenjen, javi i zakaže svoj termin kod nas, uz donošenje vaučera prilikom dolaska.