fbpx

Vesti

23 jula, 2021

Laserska trajna epilacija – važne informacije o tretmanu i efektima

Laserska trajna epilacija je neinvazivan i bezbedan način rešavanja problema neželjene maljavosti na licu i telu korišćenjem laserskog snopa - nemački Diod 808 laser najnovije generacije (Germany bars), koji ima pojačanim sistemom hlađenja. Ovaj laser omogućavaju brz i komforan tretman Laserska trajna epilacija. Kako Tretman Laserska trajna epilacija može da cilja oko 80% folikula dlake, svaki pojedinačni tretman Laserska trajna epilacija uništi trajno 15-20% dlaka na tretiranoj regiji, te je neophodno raditi seriju tretmana za postizanje željenih efekata. Efekti tretmana Laserska trajna epilacija: tretman Laserska trajna epilacija, kao svoj osnovni efekat, ima trajno uklanjanje dlaka na tretiranoj regiji uz uspešnost tretmana od 95 do 97%, nakon serije tretmana Laserska trajna epilacija koža je nežna, meka, glatka i bez dlaka, ovim tretmanom se rešava i problem uraslih dlaka, Laserska trajna epilacija je, dugoročno gledano, najbolji vid uštede za sve one koji žele da reše problem neželjene maljavosti.
21 jula, 2021
3D HIFU

3D HIFU tehnologija – razlozi zbog kojih primenjujemo ovu metodologiju kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) je tehnologije koja se koristi za duboki, nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting (Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela). 3D HIFU tehnologija se u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos koristi zbog samih karakteristika aparata (tehnologije), kao i sigurnosti kod njegove primene. 3D HIFU tehnologija: je proverena i odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD) i smatra se najbezbednijom tehnologijom namenjenoj liftingu lica i tela, trenutno je najsavremeniji ultrazvuk, koji se primenjuje u kozmetologiji u cilju postizanja kompletnog liftinga tretirane regije, poboljšanja kvaliteta i tonusa kože kako lica, tako i tela, uz mogućnost uklanjanja i masnih naslaga na željenim mestima, bazirana je na dostignućima najsavremenije visoke tehnologije, što minimalizuje mogućnost ljudske greške tokom tretmana i ujedno povećava preciznost i smanjuje vreme trajanja tretmana.
19 jula, 2021

Radiotalasni lifting i Ultrazvučna kavitacija kao idealno rešenje u borbi protiv celulita

Kombinacijom tretmana Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting se uspešno i efikasno uklanja celulit tako što tretmanom Ultrazvučna kavitacija razbijaju masne naslage i uništava predeo lipocita, gde je prisutan nagomilani celulit i značajno poboljšava cirkulaciju potkožnog tkiva, dok Radiotalasni lifting utiče na to da se koža „izravna“ i ujedno topi površinska masnoća, takođe u vidu celulita. Tretman Radiotalasni lifting eliminiše narandžinu koru, koju je celulit stvorio i poboljšava cirkulaciju tretirane regije. Kombinacijom tretmana Ultrazvučna kavitacija i radiotalasni lifting se celulit smanjuje i dubinski i površinski. Broj tretmana, koji je potreban, da bi se otklonio celulit kombinacijom ovih tretmana je individualan i u velikoj meri zavisi od veličine i strukture masnih naslaga, kao i od faze razvoja celulita.
16 jula, 2021

Uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma) – efikasno rešavanje estetskog problema

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma) korišćenjem lasera. Za tretman Uklanjanje papiloma ili uklanjanje visećih bradavica se koristi najsavremeniji, testirani laser – Nd:YAG laser. Ovaj laser se koristi jer su brojne studije u svetu i kod nas dokazale da je Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) laserom najefikasniji način njihovog uklanjanja. Pored efikasnosti, uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma) laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana.