fbpx

Vesti

12. jun 2024.

Ultrazvučni SMAS lifting tela – Vita Elos Novi Sad

Ultrazvučni SMAS lifting tela se radi u kabinetu Vita Elos Novi Sad zahvaljujući primeni 3D HIFU tehnologije. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting tela se radi na dva nivoa i dubina kertridža omogućava da se deluje (pored SMAS sloja) i na sloj mišića, čime se on zateže i vraća mu se prirodni tonus u celosti. Efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting tela su jedinstveni i do sada su bili nemogući korišćenjem ma koje druge tehnologije, sem hirurške intervencije. Tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting tela se postižu dugoročni rezultati – od 1,5 do 3 godine (individualno).
10. jun 2024.
Trajna epilacija

Trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu – tretman Trajna epilacija laserom

Trajna epilacija nogu je popularna metoda za trajno uklanjanje neželjenih dlačica sa nogu – trajno uklanjanje neželjenih dlaka. Kod tretmana trajna epilacija nogu se koristi laserska tehnologija koja cilja i uništava folikule dlake na tretiranoj regiji (noge), sprečavajući njihov ponovni rast. Trajna epilacija nogu se u kabinetu Vita Elos Novi Sad radi 808 Diod laserom, koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana i omogućava postizanje željenih rezultata (trajno uklanjanje dlačica). Pored osnovne prednosti tretmana Trajna epilacija nogu– uklanjanje neželjenih dlaka trajno, postoje i brojne druge, ukoliko se tretman radi u kabinetu Vita Elos.
7. jun 2024.

Lifting lica – najpovoljnije cene tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Neinvazivni (nehirurški) tretmani za lifting lica se rade u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad. Uklanjanje bora i zatezanje kože lica (lifting lica), bez obzira na primenjenu metodu i tehniku u Kabinetu, se postiže podsticanjem prirodne regeneracije kolagena. Pored uobičajenih rezultata koji se očekuju kod ove vrste tretmana (uklanjanje bora), prisutni su i brojni drugi efekti: vidljivo zatezanje kože usled podizanja tonusa kože tretirane regije, zatezanje opuštene kože regije kapaka, lica i vrata, koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija i drastično se popravlja njen kvalitet. Tretmani za lifting lica se rade po vrlo pristupačnim cenama i time su pristupačne velikom broju klijenata.
5. jun 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting lica

Ultrazvučni lifting lica – Vita Elos Novi Sad

Ultrazvučni lifting lica (Ultrazvučni SMAS lifting lica) je poznat i kao HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) tretman. Ono što Vita Elos Novi Sad izdvaja u odnosu na ostale salone je primena najsavremenije HIFU aparature – 3D HIFU tehnologije kod ovog tretmana za nehirurški lifting lica (i tela). Za razliku od drugih nehirurških tretmana za lifting lica, Ultrazvučni SMAS lifting lica ne podrazumeva nikakvo ubrizgavanje supstanci u lice pacijenta, već se efekat zatezanja lica (face lifting ili lifting lica) postiže korišćenjem visoko fokusiranog ultrazvuka (3D HIFU tehnologija). Procedura ove terapije, koju kabinet Vita Elos Novi Sad nudi, je takva da onemogućava asimetrije i greške, jer se postupak strogo prati na monitoru 3D HIFU aparata i prilagođava individualnim zahtevima pacijenta.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više