fbpx

Vesti

28 septembra, 2022

Kako se odvija obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u

Edukacija koju se nudi u Vita Elos-u se odnosi na Ultrazvučni SMAS lifting terapiju – ultrazvučni, duboki SMAS lifting. Na ovaj način je Vita Elos postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom u oblasti Ultrazvučni SMAS lifting terapije, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Obuka za pružanje usluge Ultrazvučni SMAS lifting terapije se realizuje u saradnji sa Akademijom Oxford. Svi polaznici stiču profesionalno znanje u Kabinetu Vita Elos-a, a nakon završene obuke dobijaju Potvrdu o uspešno završenoj obuci od strane Vita Elos-a na osnovu čega se izdaje sertifikat Akademije Oxford, čime i zvanično postaju osposobljeni za rad iz oblasti neinvazivnog liftinga lica i tela – Ultrazvučni SMAS lifting terapije.
26 septembra, 2022

Efikasno uklanjanje strija bez nuspojava – Plasma Pen tehnologija

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je omogućen tretman Uklanjanje strija sa svih regija tela primenom tehnologije Plasma Pen tehnologije. Sam postupak Uklanjanja strija podrazumeva nekoliko koraka, kojima se uspešno i bez ikakvih neželjenih nuspojava efikasno tretira područje zahvaćeno strijama. Nakon tretmana Uklanjanje strija javlja se minimalno oštećenje kože, minimalni spoljni tragovi uticaja Plasma Pen-a, kratak period oporavka, visoka efikasnost procedure. Ono što je moguće da se javi nakon Uklanjanja strija Plasma Pen-om je period oporavka, koji traje od 3 do 5 dana.
23 septembra, 2022

Zatezanje i podizanje kapaka

U Kabinetu Vita Elos se rade dva tretmana kako bi se uspešno zategli i podigli kapci: Radiotalasni lifting, Nehirurška blefaroplastika. Oba tretmani daju zavidne rezultate. Efekti tretmana Zatezanje i podizanje kapaka su brojni i veoma uspešno rešavaju ovaj estetski problem. Rezultati, koje postižemo su sledeći: značajno smanjenje i nestajanje viška kože kapaka, podizanje očnog kapka, a time o obrva, te se stvara efekat „otvorenog i krupnijeg“ oka, tako da se oku vraća prirodni izgled.
21 septembra, 2022

Šta sve utiče na uspeh tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Aparat kojim se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting je jedan od faktora od uticaja na uspeh tretmana. Pored aparata, od uticaja na uspeh tretmana su način na koji se tretman radi (strogo po protokolu), kao i stručnost i iskustvo lekara koji tretman radi. U Kabinetu Vita Elos se strogo primenjuje pravilo individualnog pristupa svakom klijentu. Individualni pristup podrazumeva da se usluga Ultrazvučni SMAS lifting u potpunosti prilagodi specifičnim potrebama i stanju kože svakog pacijenta koji se podvrgne ovoj terapiji.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više