fbpx

ELOS tehnologija

3 avgusta, 2020

Aparatura i tehnologija koju koristimo za postizanje željenih efekata svih naših tretmana

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koriste isključivo provereni, sertifikovani i aparati koji su najsavremenije tehnologije sa maksimalnim učinkom kod svakog pojedinačnog tretmana. Ovi aparati, za razliku od onih koji se koriste kod klasičnih kozmetičkih tretmana, su daleko efikasniji, kompleksniji i moderniji. Tretmani koji se rade našim aparatima se koriste u „aparatnoj kozmetici“ i oni su drugačiji po svojoj vrsti, prirodi, delovanju i dugoročnosti efekata koji se postižu. Kada se u kozmetici primenjuju aparati za rešavanje određenih problema, govorimo o aparatnoj kozmetici. Pristup aparatnoj kozmetici u Vita Elos-u je profesionalan i tretmani rađeni na ovaj način su bez nuspojava, prirodni i neinvazivni sa dugoročnim efektima na tretirana područja.
22 maja, 2020
Uklanjanje akni

Uklanjanje uzročnika pojave akni i uklanjanje akni u našem Kabinetu

Lokalno lečenje akni podrazumeva: normalizaciju funkcije masnih i lojnih žlezda, uklanjanje upalnih procesa, sprečavanje širenja aktivnosti propionbakterija, stafilokoka i streptokoka. U svrhu lečenja i tretmana Uklanjanje akni koristimo ELOS tehnologiju. ELOS manipulatorom se Uklanjanje akni može da raditi i kao lečenje akni u aktivnoj fazi. Broj tretmana Uklanjanje akni ELOS-om je strogo individualan i zavisi od stanja vaše kože.
10 aprila, 2020
Uklanjanje akni u Vita Elos-u

Lečenje i uklanjanje akni – zagarantovan uspeh u rešavanju ovog problema serijom tretmana u Vita Elos-u

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, u sastavu kompleksnog lečenja akni, tretman Uklanjanje akni se radi pomoću kao fizioterapija ELOS tehnologijom. Koristeći ELOS tehnologiju moguće je potpuno uklanjanje akni ili značajno smanjenje uticaja dva faktora, koji igraju najznačajniju ulogu u razvoju problema akni – propionbakterija (kao prvog faktora) i prekomernog stvaranja kožnog loja u masnim žlezdama (kao drugog faktora). Kod nas se praktikuje kompleksni pristup rešavanju problema lečenja i uklanjanja akni, koji ne obuhvata samo tretman lica – Uklanjanje akni Elos-om, već i preporuku načina ishrane, korišćenja određenih dodataka ishrani, različitih preparata, kao i samog načina života.
18 novembra, 2019
3D HIFU aparat

Aparatna kozmetika – šta je i koje aparate koristimo

Kada se u kozmetici primenjuju aparati za rešavanje određenih problema, govorimo o aparatnoj kozmetici. Najčešći aparati koji se koriste u kozmetici su bazirani na primeni laserskih talasa, ultrazvuka, radiotalasne energije, optičke energije ili sinergije više pomenutih elemenata zajedno. Razvoj aparatne kozmetike se najčešće vezuje za primenu lasera u medicine i kozmetici. Pristup aparatnoj kozmetici u Vita Elos-u je profesionalan i obuhvata primenu testiranih, odobrenih i savremenih aparata sa visokim procentom uspešnosti tretmana. To je ujedno i osnovni razlog zašto smo se odlučili za primenu aparatne kozmetike u našem Kabinetu – tretmani bez nuspojava, prirodni i neinvazivni sa dugoročnim efektima na tretirana područja.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više