fbpx

Trajna epilacija lica i tela

12 oktobra, 2020

Najpovoljnije cene za tretman Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane i za žene i muškarce, Vita Elos Novi Sad, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po najpristupačnijim i uvek poznatim cenama. Cenovnik naših usluga ne samo da je prihvatljiv za sve naše klijente, već je uvek transparentan i javno istaknut na našem sajtu i jednak za sve naše klijente. Cene, koje su vam poznate prilikom zakazivanja tretmana su iste one cene koje plaćate i nakon tretmana. Tretman Laserska trajna epilacija je jedan od tretmana iz oblasti aparatne kozmetike, koji nudimo. Laserska trajna epilacija se radi savremenim i proverenim laserom u smislu željenih rezultata - 808 DIOD laserom.
16 maja, 2017
Trajna epilacija

Trajna epilacija malih i velikih regija – spremite se za leto

Trajna epilacija je inovativna, vrlo pouzdana i sigurna metoda dugotrajnog uklanjanja dlačica sa svih delova tela, bilo kod žena ili muškaraca. Trajna epilacija je najefektivniji i najbezbolniji metod uklanjanja neželjenih dlačica u poređenju sa svim ostalim tehnikama uklanjanja dlaka. Izaberite neku od malih ili velikih regija za tretman Trajna epilacija po najpovoljnijim cenama u gradu. Zakažite svoj termin na vreme i uživajte u letu bez neželjenih dlačica!
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više