fbpx

Edukacija

December 1, 2021

Edukacija za tretman podmlađivanja 3D HIFU tehnologijom

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) je proverena, sertifikovana i najsavremenija tehnologije sa maksimalnim učinkom kod svakog pojedinačnog tretmana podmlađivanja lica i tela. 3D HIFU tehnologija se koristi za duboki, nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting. Edukacija koju nudimo se odnosi na Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela primenom 3D HIFU tehnologije. Vita Elos je prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom u oblasti ultrazvučnog SMAS liftinga, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela primenom 3D HIFU se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike. Obuka traje 4 dana po 6 h dnevno - ukupno 18 h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika. Edukacija za Ultrazvučni SMAS lifting je strogo individualna.
June 30, 2021

Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos

Praćenje najnovijih dostignuća je svakako jedna od primarnih stvari za naš tim u cilju unapređenja kvaliteta pružanja usluga iz oblasti aparatne kozmetike, kao i korišćenja najsavremenije tehnologije – primer 3D HIFU tehnologija kojom se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting. U toj nameri, Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting - nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama. Obuka (edukacija) za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela. Obuka je u trajanju od 4 dana kursa po 6 h dnevno. Ukupno 18 h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika. Edukacija za Ultrazvučni SMAS lifting polazniku, koji ju je uspešno završio i položio test, nudi osposobljenost da kao vrhunski profesionalac i stručnjak u ovoj oblasti liftinga, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta.
July 8, 2020

Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting dostupna za čitav region samo u Vita Elos-u

Edukacija koju nudimo se odnosi na Ultrazvučni SMAS lifting terapiju. Na ovaj način je Vita Elos postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom u oblasti Ultrazvučni SMAS lifting terapije, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Nakon uspešno završene obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, polaznik je osposobljen da kao vrhunski profesionalac i stručnjak, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta.
February 26, 2020

Ekskluzivna usluga samo u našem Kabinetu – obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting nudi svim svojim polaznicima teorijski i praktični vid sticanja znanja na ovu temu. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa, stručno osoblje koje obuku vodi, kao i skripte za teoretski deo obuke. Edukacija nudi svim polaznicima, koji je uspešno završe rang vrhunskih profesionalaca i stručnjaka u ovoj oblasti, te će oni biti u mogućnosti da Ultrazvučni SMAS lifting tretman rade: samostalno, savesno, precizno, odgovorno i bez ikakvog rizika po pacijenta.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više