Vita Elos

Kabinet za aparatnu kozmetiku

V ita Elos je kabinet za aparatnu kozmetiku. Za razliku od većine kozmetičkih salona, koji nude klasične kozmetičke usluge, mi smo se odlučili da svoju ponudu usmerimo na jasno određenu vrstu usluga, koje su među vodećim po efikasnosti tretmana u svetu kozmetologije i estetske dermatologije. Na taj način smo u mogućnosti da realizujemo osnovni cilj našeg Kabineta - negovanje prirodnog izgleda naših klijenata (uz individualni pristup svakom klijentu u skladu sa njegovim stanjem organizma, potrebama i željama) uz sagledavanja fenomena lepote puno šire od trenutnog estetskog pitanja i pitanja aktuelnih trendova.

Vita Elos svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu svog tima: kozmetičara i lekara iz Moskve (peko 10 godina rada u ovom polju) i korišćenju najsavremenijih aparata, koji obezbeđuju maksimalan učinak kod svakog tretmana. U Vita Elos-u je moguće uraditi najraznovrsnije tretmane, koji obuhvataju sledeće: Nehirurski ultrazvucni SMAS lifting lica i tela, nehirurška blefaroplastika Plasma Pen-om, uklanjanje bora, strija i ožiljaka tehnologijom Plasma Pen, trajna epilacija 808 Diod laserom, laserski karbonski (ugljenikov) piling, depigmentacija laserom, uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, radiotalasni lifting i ultrazvučna kavitacija.

Praćenje najnovijih dostignuća je svakako jedna od primarnih stvari, kako bi se iskoristila najnovija saznanja i poboljšali efekti tretmana i usluga iz oblasti aparatne kozmetike. U toj nameri, Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je uveo jedan od najnovijih anti-aging tretmana, baziranog na 3D HIFU tehnologiji. Reč je o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting - nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama.Zašto Vita Elos

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je specijalizovani kozmetički studio, koji vam nudi veliki broj usluga na jedinstven način. Ukoliko želite da učinite sve što je u službi vaše lepote, Vita Elos je pravo mesto za vas. Neki od razloga zašto treba da nas posetite i poklonite nam svoje poverenje, koje će biti opravdano već nakon prvih tretmana po vašem izboru:


  • Pouzdanost, stručnost i profesionalizam u pružanju usluga.

  • Maksimalni efekti kod svakog tretmana.

  • Individualni pristup svakom klijentu u skladu sa stanjem njegovog zdravstvenog stanja, problema koji se rešava i saveta stručnog tima Kabineta.

  • Stručni tim čine kozmetičar i lekar iz Rusije (Moskve) sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti kozmetologije (vise od 10 godina).

  • Najsavremeniji aparati iz oblasti kozmetologije i dermatologije, testirani i u skladu sa važećim domaćim standardima i standardima Evropske unije.

  • Praćenje najnovijih dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike i uvođenje revolucionarnih tretmana u regionu, koji se uspešno primenjuju u svetu.

  • Posebne pogodnosti za lojalne i dugogodišnje klijente Kabineta.
Korisnici naših usluga


Danas, kada pitanje lepote nije samo pitanje izgleda ili pola, već i stila života, Vita Elos se pobrinula da svojom ponudom raznovrsnih usluga iz domena savremene aparatne kozmetike, omogući podjednako i muškarcima i ženama da svoj izgled vrate u željeno stanje, a potom očuvaju i održe postignute efekte.

Žene, kao korisnici naših usluga, mogu ukloniti bore, strije i ožiljke, neželjene dlačice, neestetske promene na licu, oblikovati svoje telo, uraditi trajnu šminku i povratiti svoju mladalačku i prirodnu lepotu.

Muškarci, prevazilazeći ranije predrasude da je pitanje estetike vezano samo za žene, u našem Kabinetu mogu rešiti mnoga pitanja vezano za svoj izgled: podmlađivanje, trajna epilacija, uklanjanje neželjenih tetovaža i akni.