fbpx

Poklon vaučeri

1. mart 2023.
Poklon Vaučer

U susret osmom martu – poklonite željenoj osobi vaučer za tretmane u našem Kabinetu

Poklon vaučer Vita Elos-a funkcioniše vrlo jednostavno. Svojoj dragoj osobi, koju želite da iznenadite tretmanom ulepšavanja povodom 8. marta u našem Kabinetu, uplatite iznos poklon vaučera u Vita Elos-u, te dobijete vaučer u toj vrednosti. Dobijeni vaučer je dovoljan da se osoba, kojoj je tretman namenjen, javi i zakaže svoj termin kod nas, uz donošenje vaučera prilikom dolaska. Dodatna pogodnost u korišćenju Vita Elos poklon vaučera je ta što može biti iskorišćen i za tretmane veće vrednosti ili serije tretmana, pri čemu postoje dve mogućnosti: da se uplaćen iznos, naznačen na vaučeru, smatra plaćenim delom pune cene tretmana, sami odredite iznos poklon vaučera u zavisnosti od vrste i broja tretmana koje poklanjate.
10. avgust 2022.
Poklon Vaučer

Iskoristiti poklon vaučer za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos svim svojim klijentima nudi posebnu pogodnost – poklon vaučer. Poklon vaučer Vita Elos-a omogućava da u vrednosti iznosa naznačenom na vaučeru poklonite tretman po izboru osobe kojoj je poklon namenjen. Vaučer u vrednosti od na iznos po vašem izboru, možete obradovati vašu dragu osobu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu (za rođendan, godišnjicu ili bilo koji drugi znak vaše pažnje) u mogućnosti da odabere neke od brojnih tretmana kod nas.
22. oktobar 2021.
Poklon Vaučer

Poklon vaučeri za usluge našeg Kabineta – iznenadite vaše drage osobe tretmanima ulepšavanja

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad nudi poklon vaučere, kako bi omogućio svim svojim klijentima da iznenade svoje drage osobe i poklone im neku od brojnih usluga Kabineta. Poklon vaučeri glase na različite iznose, što daje mogućnost izbora i kombinacije različitih usluga iz oblasti aparatne kozmetike. Svaki od vaučera je idealan poklon za vašu dragu osobu, jer će usluga koju mu/njoj poklanjate otkloniti neki estetski problem i osobu, kojoj je poklonjen, učiniti zadovoljnijom. Poklon vaučer se koristi tako što osobi, koju želite da iznenadite tretmanom ulepšavanja u Kabinetu, uplatite iznos poklon vaučera u Vita Elos-u, te dobijete vaučer u toj vrednosti. Dobijeni vaučer je dovoljan da se osoba, kojoj je tretman namenjen, javi i zakaže svoj termin kod nas, uz donošenje vaučera prilikom dolaska.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više