fbpx

Mišljenja klijenata

20. jula 2022.

Šta su naši klijenti rekli o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting

Nehirurški face lifting ili Ultrazvučni SMAS lifting, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože lica i vrata isključivo nehirurškim putem, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Kao najpopularniji metod nehirurškog face lifting-a sa dugoročnim rezultatima, koji odgovara svim tipovima kože i može se raditi tokom cele godine. Iskustva naših klijenata, koji su radili tretman Ultrazvučni SMAS lifting, koja su pozitivna i ukazuju na naš profesionalan pristup tretmanu i pacijentima, kao i uspeh koji postižemo.
30. marta 2022.

Mišljenja naših pacijenata o tretmanu Ultrazvučni duboki SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože, te poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože. Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea, ali i delova tela, kao što su: nadlaktice, grudi, stomak, butine. Neka od pozitivnih mišljenja naših klijenata o tretmanu - mislim da mi je lice značajno bolje nakon tretmana, lepše, svežije, izgledam mlađe nego pre njega, rekla bih da je vredelo novca koji sam potrošila na tretman, sigurna sam da ću se vratiti i naredni put kada budem imala neki estetski problem da ga na ovaj način rešim.
25. avgusta 2021.
Radiotalasni lifting

Mišljenja i iskustva naših klijenata o nehirurškom face lifting tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože, te poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože. Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea, ali i delova tela, kao što su: nadlaktice, grudi, stomak, butine. Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen dvema osnovnim grupama pacijenata: klijentima sa već vidljivim znacima starenja, čije stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata, pacijentima koji su uradili hirurško zatezanje kože, ali žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.
28. aprila 2021.

Zašto su naši klijenti zadovoljni tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS face lifting je o svetski priznata neinvazivna terapija face lifting-a, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Samo jednim tretmanom Ultrazvučni face lifting se sprečavaju znaci starenja tako što se zatežu mišići, uklanjaju masne naslage i skraćuje višak kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava. Efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting su dugoročni – od 1,5 do 3 godine. Naši zadovoljni klijenti su razlog da nam ukažete poverenje.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više