fbpx

Mišljenja klijenata

16. oktobar 2023.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

Mišljenja i iskustva naših klijenata o tretmanu Laserska trajna epilacija

Laserska trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću 808 Diod lasera. Laserska trajna epilacija je metod trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa regija, kao što su: ruke, noge, lice i svi ostali delovi tela koji su prekriveni dlakama sa pigmentom (melaninom). Tretmanom Laserska trajna epilacija se uklanjanju čak i svetle dlačice. Jedino ograničenje tretmana Laserska trajna epilacija je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. onih dlaka koje ne sadrže pigment. Tretman Laserska trajna epilacija je danas sve popularniji i prisutniji, zbog svih prednosti koje nudi, počev od trajnog uklanjanja neželjenih dlaka pa do velike uštede ovim tretmanom.
20. jul 2022.

Šta su naši klijenti rekli o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting

Nehirurški face lifting ili Ultrazvučni SMAS lifting, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože lica i vrata isključivo nehirurškim putem, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Kao najpopularniji metod nehirurškog face lifting-a sa dugoročnim rezultatima, koji odgovara svim tipovima kože i može se raditi tokom cele godine. Iskustva naših klijenata, koji su radili tretman Ultrazvučni SMAS lifting, koja su pozitivna i ukazuju na naš profesionalan pristup tretmanu i pacijentima, kao i uspeh koji postižemo.
30. mart 2022.

Mišljenja naših pacijenata o tretmanu Ultrazvučni duboki SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože, te poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože. Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea, ali i delova tela, kao što su: nadlaktice, grudi, stomak, butine. Neka od pozitivnih mišljenja naših klijenata o tretmanu - mislim da mi je lice značajno bolje nakon tretmana, lepše, svežije, izgledam mlađe nego pre njega, rekla bih da je vredelo novca koji sam potrošila na tretman, sigurna sam da ću se vratiti i naredni put kada budem imala neki estetski problem da ga na ovaj način rešim.
25. avgust 2021.
Radiotalasni lifting

Mišljenja i iskustva naših klijenata o nehirurškom face lifting tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože, te poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože. Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea, ali i delova tela, kao što su: nadlaktice, grudi, stomak, butine. Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen dvema osnovnim grupama pacijenata: klijentima sa već vidljivim znacima starenja, čije stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata, pacijentima koji su uradili hirurško zatezanje kože, ali žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više