fbpx

Zatezanje bora oko očiju

January 22, 2021

Plasma Pen tretmani koji su dostupni u Vita Elos-u

Plasma Pen je najsavremeniji svetski plazma uređaj za lifting kapaka, eliminisanje tamnih kolutova ispod očiju, uklanjanje bora sa svih delova lica, kao i uspešno uklanjanje strija i ožiljaka. Zahvaljujući svim svojim prednostima, Plasma Pen tehnologija omogućava postizanje maksimalnih efekata kod svih tretmana sa nultim neuspesima ili problemima greške. Vita Elos nudi svim svojim klijentima dve vrste tretmana Plasma Pen tehnologijom: Nehirurška blefaroplastika, Uklanjanje bora, strija i ožiljaka Plasma Pen-om.
September 16, 2019

Plasma Pen tretmani koje nudimo u našem Kabinetu

Plasma Pen tretmani koji se rade u Kabinetu Vita Elos su nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora, strija i ožiljaka. Nehirurška blefaroplastika je postupak koji dovodi do zatezanja kože očnih kapaka bez operacije. Nehirurška blefaroplastika omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije. Plasma Pen tehnologija je revolucionarna metoda za uklanjanje bora, strija i ožiljaka sa svih delova lica i tela. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod tretmana Uklanjanje bora, strija i ožiljaka.
January 21, 2019

Plasma Pen zatezanje kapaka – efekti

U Vita Elos-u se tretman Nehirurško zatezanje kapaka (nehirurška blefaroplastika) radi Plasma Pen tehnologijom. Reč je o nehirurškom načinu zatezanja očnih kapaka, kojim se uklanjanja viška kože sa gornjih kapaka, smanjuju „jastučići“ sa donjih kapaka, uklanjaju bora oko očiju i kompletno zateže koža očne regije.
August 17, 2017

Zatezanje bora oko očiju u Vita Elos-u

Vodeći se dokazanim kliničkim testiranjima i efikasnosti postupka, Ultrazvučni SMAS lifting tretman uspešno primenjujemo u Vita Elos-u u cilju liftinga i zatezanja bora oko očiju i poboljšanja izgleda vaših kapaka. Zategnite bore oko očiju i vratite prirodan izgled vaših očiju uz najnovija dostignuća koja se primenjuju u Vita Elos-u iz oblasti neinvazivnog liftinga.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više