fbpx

Efekti tretmana Radiotalasni lifting

4 decembra, 2020

Zašto vam preporučujemo tretman Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je tretman koji omogućava proces prirodnog podmlađivanja. Nakon serije tretmana Radiotalasni lifting koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija, drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, dolazi do brisanja sitnijih i umanjenja dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka), postiže se veoma dobar efekat kod opuštene kože čitavog tela, prvenstveno stomaka, unutrašnje strane nadlaktica i butina, normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni), znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata, radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje i zateže se opuštena koža kompletnog tela.
21 septembra, 2020
Uklanjanje nazolabijalnih bora

Radiotalasni lifting efekti – lice nakon serije tretmana

Radiotalasi sa koriste za podmlađivanje i zatezanje kože, a tretman se zove – Radiotalasni lifting. Radiotalasni lifting je fizioterapija, kojom na potpuno prirodan, nehirurški i neinvazivan način dejstvom radiotalasa podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled. Ceo princip tretmana Radiotalasni lifting lica se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva, što podstiče kontrakciju kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i mladalačkom izgledu.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više