fbpx

Piling lica

11 jula, 2017

Laserski karbonski piling – tretman koji se radi tokom cele godine

Laserski karbonski piling je jedinstvena ponudu na našem tržištu, koja brzo, efikasno i profesionalno rešava probleme na vašem licu: obnavlja kožu lica, kožu čineći je vidljivo mladolikom, smanjuje bore, pigmentacije, pore, balansira lučenje loja, smanjuje ožiljkasto tkivo, efektan je tretman protiv svih tipova akni, obnavlja kožu punu strija. Zbog svoje blagotvornosti na lice, može da se radi tokom cele godine u Vita Elos-u, čim se problem javi.
29 juna, 2017

Šta su naši klijenti rekli o nama

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos se trudi da svojim klijentima obezbedi, na prvom mestu, maksimalan kvalitet, punu posvećenost svakom pacijentu uz pristupačne cene. Druga ključna stvar u pružanju naših usluga je pružiti usluge korišćenjem najsavremenije opreme, kako bi pratili sva najnovija dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike i tako učinili naše usluge maksimalno efikasnim i bezbednim. Do sada smo imali veliki broj klijenta, ne samo iz Novog Sada, već iz različitih delova Srbije, ali i šire: Austrije, Nemačke, BiH, Slovenije, Rusije. Iznosimo vam iskustva nekih od njih.
21 marta, 2017

Razlozi za korišćenje usluga u Vita Elos-u

Vita Elos svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu svog tima: kozmetičara i lekara iz Moskve (peko 10 godina rada u ovom polju) i korišćenju najsavremenijih aparata, koji obezbeđuju maksimalan učinak kod svakog tretmana. Kod nas je takođe praksa da, kod svake usluge, pružimo detaljnu analizi pojedinačnog ličnog profila klijenta i njegovih specifičnih potreba, definišemo vrste i tok tretmana, kao i da pratimo ostvarene rezultate.
1 marta, 2017

Osmomartovski popust na uslugu Laserski karbonski piling

Dan žena se u Vita Elos-u obeležava akcijskom ponudom, namenjenom svim našim dragim klijentkinjama, koja će njihovom licu, već nakon samo jednog tretmana, vratiti svežinu i prirodan izgled. Reč je o usluzi Laserski karbonski piling, koja je na akciji 07.03.2017. godine, uz popust od preko 30%.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više