fbpx

Lečenje akni

22. maja 2020.
Uklanjanje akni

Uklanjanje uzročnika pojave akni i uklanjanje akni u našem Kabinetu

Lokalno lečenje akni podrazumeva: normalizaciju funkcije masnih i lojnih žlezda, uklanjanje upalnih procesa, sprečavanje širenja aktivnosti propionbakterija, stafilokoka i streptokoka. U svrhu lečenja i tretmana Uklanjanje akni koristimo ELOS tehnologiju. ELOS manipulatorom se Uklanjanje akni može da raditi i kao lečenje akni u aktivnoj fazi. Broj tretmana Uklanjanje akni ELOS-om je strogo individualan i zavisi od stanja vaše kože.
16. decembra 2019.
Uklanjanje akni pre

Kako se uspešno osloboditi neželjenih akni

Koža sklona aknama je ona koža koja je sklona razvoju komedona i gnojnica (izazivano zapaljenim i inficiranim lojnim žlezdama). Takva koža je često masna i izgleda kao da se sjaji. Razlog tome je taj što lojne žlezde proizvode više sebuma nego što je to slučaj kod drugih tipova kože. Korišćenje tretmana Uklanjanje akni ELOS-om u našem Kabinetu je preporučljivo u sledećim situacijama i stanjima kože lica (pa i određenih delova tela): komedogene akne, papularne akne, papulopustularne akne, cistične akne, ožiljci od akni.
20. avgusta 2018.
Uklanjanje akni

Lečenje i uklanjanje akni u Vita Elos-u

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku se lečenju akni pristupa kompleksnim, što obuhvata: uklanjanje uzročnih faktora i korekciju funkcionisanja organizama u celosti, normalizaciju funkcionisanja kože i intenziviranje štitnih svojstava kože, lokalno delovanje na zonu zahvaćenu aknama. Primenjuju se tretman Uklanjanje akni ELOS tehnologijom, koji poboljšava cirkulaciju kože i uništava patogene bakterije.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više