fbpx

Laserski karbonski piling

Trajna šminka obrva (senčenje)
Trajna šminka obrva (senčenje – „puder obrve“)
16 jula, 2016
Depigmentacija laserom
Depigmentacija laserom
16 jula, 2016

Laserski karbonski piling

ŠTA JE LASERSKI KARBONSKI PILING?


Prirodni proces obnavljanja kože se s godinama menja i usporava, pa se često stiče utisak da je ona ponekad siva i umorna, smanjene elastičnosti. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi tretman laserskim karbonskim pilingom, kao jedinstvenu ponudu na našem tržištu, koji brzo, efikasno i profesionalno rešava probleme na vašem licu.
Laserski karbonski piling lica poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese. Nakon laserskog karbonskog pilinga vaša koža postaje nežna i glatka, svetla i sveža.
Laserskim karbonskim pilingom, kao zdravoj alternativi kozmetičkoj hirurgiji, laserom se mogu ukloniti stare stanice kože, čime se podstiče rast novih stanica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša. Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. To je najnovija metoda kompleksnog lekovitog pritiska na kožu u vidu neinvazivne procedure nakon koje su rezultati vidljivi odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak.
Tretman laserskim karbonskim pilingom smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, mekša i čvršća.
Tretman se može raditi: jednokratno (efekat brzog podmlađivanja i vraćanja svežine licu), redovno (1 do 2 puta mesečno, kako bi se poboljšalo stanje kože i koje daje najbolje rezultate u smislu podmlađivanja) i intenzivno (u slučaju problematične kože, gde se obično započinje sa 2 tretmana nedeljno i polako smanjuje postupak do 1-2 tretmana mesečno). Najbolji rezultati laserskog karbonskog pilinga se postižu dugotrajno ukoliko se rade redovno, u jednakim vremenskim intervalima.

ZAŠTO JE LASERSKI KARBONSKI PILING IDEALNO REŠENJE ZA VAS?


Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos se potrudio da vam obezbedi vrhunsku opremu, najbolje stručnjake i najkvalitetniju uslugu u cilju postizanja što boljih efekata u podmlađivanju vašeg lica, vidljivih odmah već nakon tretmana.
Laserski karbonski piling je idealan za vas zato što: obnavlja, kožu čineći je vidljivo mladolikom, smanjuje bore, pigmentacije, pore, balansira lučenje loja, smanjuje ožiljkasto tkivo, efektan je tretman protiv svih tipova akni, obnavlja kožu punu strija. Nd:YAG laserom se uklanja oštećeni gornji sloj kože, stimuliše se proizvodnja kolagena i novih stanica u donjim slojevima kože, čime se postižu drastična poboljšanja vidljiva u smanjenju bora, boja kože biva izjednačena, a njena čvrstoća veća.

KAKO SE RADI LASERSKI KARBONSKI PILING?


Laserski karbonski piling se u kabinetu Vita Elos radi karbonskim pojačivačem - QS karbon nanogelom i Nd:YAG laserom.
Tretman se sastoji od četiri koraka:
-konsultacija sa našim lekarom,
-karbonska maska sa hijaluronskom kiselinom, Aloe Vera i vitaminima A i E (apsorbuju patološku mikrofloru, hrane i hidriraju kožu, smanjuju i čiste pore)
-tretman sa Nd:YAG laserom - piling (uništava patološku mikrofloru, pojačava vezivno tkivo, izaziva rast kolagena, povećava elastičnost kože),
-umivanje čistom vodom.
Pre tretmana se na lice nanosi poseban gel tzv. karbonski pojačivač - QS karbon nanogel, koji sadrži karbonske nano čestice, a klijentu se na oči stavljaju specijalne zaštitne naočare. Kada se naneti gel osuši, Nd:YAG laser usmeravamo prema koži kako bi se razbile i apsorbovale nanesene čestice karbona. Tokom tretmana laserskim karbonskim pilingom pore i bore bivaju trenutno smanjene, termalni efekt lasera podstiče stvaranje vezivnog tkiva, dok karbonske nano čestice rade temeljni piling efekt i čiste mitesere u porama. Nakon tretiranja laserom, na lice nanosimo masku bogatu kolagenom, a posle maske sledi krema puna A i E vitamina, koja dodatno stimuliše obnovu kože. Tretman traje u proseku 40 minuta.
Nakon tretmana koža nije iritirana, već je hidrirana i nahranjena, te ne zahteva dodatnu negu.
Laserski karbonski piling lica može da se radi za sve uzraste. Za dobro stanje kože broj tretmana je individualan i radi se po potrebi. U slučaju problematične kože potrebno je 5-6 ili više tretmana sa razmakom 5-7 dana. Tretman je bezbolan (javlja se samo blagi osećaj peckanja).Tretman je bezbolan (javlja se samo blagi osećaj peckanja). Posle tretmana slobodno možete da se vratite svojim svakodnevnim obavezama. U Kabinetu Vita Elos se praktikuje kompleksni pristup svakom klijentu, kao i davanje dodatnih preporuka u vezi ishrane. Za osobe koje su mlađe od 18 godina, tretman se radi uz prisustvo roditelja.

KADA SE KORISTI LASERSKI KARBONSKI PILING


 • proširene pore kože,
 • upala masnih žlezda,
 • hiperpigmentacija,
 • problematična koža,
 • smanjena elastičnost i starost kože,
 • kozmetički problemi kože (ožiljci posle akni),
 • akne u aktivnoj fazi.

EFEKTI LASERSKOG KARBONSKOG PILINGA


 • uklanja gornji sloj epidermisa i izravnava kožu,
 • uklanja i smanjuje bore na koži,
 • aktivira regeneraciju ćelija u dubokim slojevima kože,
 • efikasno uklanja razne upalne procese kože,
 • uništava patogensku mikrofloru koja parazitira na površini kože i duboko u masnim žlezdama,
 • ujednačava ton kože i sužava pore.