fbpx

Laserski karbonski piling

Depigmentacija laserom
Depigmentacija laserom
16. jul 2016.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Trajna epilacija 808 Diod laserom
16. jul 2016.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Trajna epilacija 808 Diod laserom
16. jul 2016.
Depigmentacija laserom
Depigmentacija laserom
16. jul 2016.

Laserski karbonski piling

  ŠTA JE LASERSKI KARBONSKI PILING LICA?


  Prirodni proces obnavljanja kože se sa godinama menja i usporava, pa se često stiče utisak da je ona ponekad siva, umorna i smanjene elastičnosti. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi tretman laserski karbonski piling, kao jedinstvenu ponudu na našem tržištu, koji brzo, efikasno i profesionalno rešava probleme na vašem licu.
  Laserski karbonski piling lica poboljšava opšte stanje kože, pojačava regeneraciju kolagena i time je podmlađuje, uspešno smanjuje i sve upalne procese. Nakon tretmana laserski karbonski piling vaša koža postaje nežna, glatka, svetla, sveža i vidno zategnutija.
  Laserskim karbonskim pilingom, kao zdravoj i savremenoj alternativi kozmetičkoj hirurgiji, laserom se mogu efikasno ukloniti stare stanice kože, čime se ujedno podstiče rast novih, u cilju postizanja sjajne, zdravije i lepše kože. Laserski karbonski piling lica je savremena i kompleksna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica, koja se radi beskontaktno primenom lasera, kao karbonski piling. Ovaj tretman se smatra najnovijim metodom složenog, sveobuhvatnog i lekovitog pritiska na kožu lica i svrstava se u neinvazivne procedure koje daju rezultate vidljive odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak.
  Tretmanom laserski karbonski piling lica smanjuju se bore, pore, pigmentacije i ožiljci od svih tipova akni, kao i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, čvršća i mekša.
  Tretman se može raditi: jednokratno (efekat brzog podmlađivanja i vraćanja svežine licu), redovno (1 do 2 puta mesečno, kako bi se poboljšalo stanje kože i koje daje najbolje rezultate u smislu podmlađivanja) i intenzivno (u slučaju problematične kože, gde se obično započinje sa 2 tretmana nedeljno i polako smanjuje postupak do 1 do 2 tretmana mesečno). Najbolji rezultati laserskog karbonskog pilinga lica se postižu dugotrajno ukoliko se rade redovno, u jednakim vremenskim intervalima.

  ZAŠTO JE LASERSKI KARBONSKI PILING LICA IDEALNO REŠENJE ZA VAS?


  Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos se potrudio da vam obezbedi vrhunsku opremu, najbolje stručnjake i najkvalitetniju uslugu u cilju postizanja što boljih efekata u podmlađivanju vašeg lica, vidljivih odmah već nakon tretmana.
  Laserski karbonski piling je idealan za vas zato što: obnavlja kožu čineći je vidljivo mladolikom, smanjuje bore i pore na licu, smanjuje pigmentaciju, balansira lučenje loja, smanjuje ožiljkasto tkivo lica, efektan je tretman protiv svih tipova akni, obnavlja kožu punu strija. Nd:YAG laserom se uklanja oštećeni gornji sloj kože, stimuliše se proizvodnja kolagena i novih stanica u donjim slojevima kože, čime se postižu drastična poboljšanja vidljiva u smanjenju bora, boja kože biva izjednačena, a njena čvrstoća veća.

  KAKO SE RADI LASERSKI KARBONSKI PILING?


  Laserski karbonski piling se u kabinetu Vita Elos radi karbonskim pojačivačem - QS karbon nanogelom i Nd:YAG laserom.
  Tretman Laserski karbonski piling lica se sastoji od četiri koraka:
  - pregled i konsultacija sa lekarom Kabineta,
  - nanošenje karbonske maske sa hijaluronskom kiselinom, Aloe Vera i vitaminima A i E (apsorbuju patološku mikrofloru, hrane i hidriraju kožu, smanjuju i čiste pore)
  - otpočinjanje tretmana sa Nd:YAG laserom – vrši se piling lica (uništava patološku mikrofloru, pojačava vezivno tkivo, izaziva rast kolagena, povećava elastičnost kože),
  - umivanje lica čistom vodom.
  Pre tretmana se na lice nanosi poseban gel koji se naziva karbonski pojačivač - QS karbon nanogel. QS karbon nanogel sadrži karbonske nano čestice. Klijentu se na oči stavljaju specijalne zaštitne naočare. Kada se naneti gel osuši, Nd:YAG laser se usmerava prema koži kako bi se razbile i apsorbovale nanesene čestice karbona. Tokom tretmana laserski karbonski piling dolazi do trenutnog smanjenja pora i bora, termalni efekt lasera podstiče u isto vreme stvaranje vezivnog tkiva, dok karbonske nano čestice postižu temeljni piling efekat i čiste mitesere u porama. Nakon tretiranja laserom, na lice se nanosi maska bogata kolagenom, a posle maske nanosi se krema puna A i E vitamina, koja dodatno stimuliše obnavljanje kože. Tretman traje u proseku 40 minuta.
  Nakon tretmana koža nije iritirana, već je hidrirana i nahranjena, te ne zahteva dodatnu negu.
  Laserski karbonski piling lica može da se radi za sve uzraste. Za dobro stanje kože broj tretmana je individualan i radi se po potrebi. U slučaju problematične kože potrebno je 5-6 ili više tretmana sa razmakom 5-7 dana. Tretman je bezbolan (javlja se samo blagi osećaj peckanja). Posle tretmana slobodno možete da se vratite svojim svakodnevnim obavezama. U Kabinetu Vita Elos se praktikuje kompleksni pristup svakom klijentu, kao i davanje dodatnih preporuka u vezi ishrane. Za osobe koje su mlađe od 18 godina, tretman se radi uz prisustvo roditelja.

  KADA SE KORISTI LASERSKI KARBONSKI PILING


  • proširene pore kože,
  • upala masnih žlezda,
  • hiperpigmentacija,
  • problematična koža,
  • smanjena elastičnost i starost kože,
  • kozmetički problemi kože (ožiljci posle akni),
  • akne u aktivnoj fazi.

  EFEKTI LASERSKOG KARBONSKOG PILINGA


  • uklanja gornji sloj epidermisa i izravnava kožu,
  • uklanja i smanjuje bore na koži,
  • aktivira regeneraciju ćelija u dubokim slojevima kože,
  • efikasno uklanja razne upalne procese kože,
  • uništava patogensku mikrofloru koja parazitira na površini kože i duboko u masnim žlezdama,
  • ujednačava ton kože i sužava pore.
  ListOnama
  Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
  Čitaj više