fbpx

3D HIFU

November 3, 2021

Face lifting primenom 3D HIFU tehnologije

Razvoj tehnike i tehnologije u oblasti aparatne kozmetike (pojava 3D HIFU tehnologije) je omogućio face lifting bez skalpela. Zahvaljujući 3D HIFU tehnologiji, koja se primenjuje za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, postoji alternativa hirurškom face lifting. Ultrazvučni SMAS lifting lica daje slične rezultate kao hirurški face lifting i efekti tretmana su veoma dobri i u skladu sa očekivanjima pacijenta. Nehirurški Ultrazvučni SMAS face lifting, rađen u kabinetu Vita Elos, je tretman koji je: gotovo bezbolan, potpuno bezbedan (radi ga lekar sa dugogodišnjim iskustvom), neinvazivan postupak face lifting-a tokom kog koža ne biva oštećena dejstvom ultrazvuka, ne stvara nikakve modrice ili podlive i ne postoji opasnost od infektivnih komplikacija.
October 27, 2021

Šta je 3D HIFU tehnologija i čemu je namenjena

3D HIFU tehnologa ((High Intensity Focused Ultrasound) je tehnologija namenjena nehirurškom liftingu lica i reoblikovanju tela, koja je bazirana na dostignućima najsavremenije visoke tehnologije. 3D HIFU tehnologa je proverena, sertifikovana i najsavremenija tehnologija sa maksimalnim učinkom kod svakog pojedinačnog tretmana. 3D HIFU tehnologija se koristi za duboki, nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting (Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela). Lifting lica i tela 3D HIFU tehnologijom (Ultrazvučni SMAS lifting) je danas jedan od najpopularnijih i široko prihvaćenih načina zatezanja kože lica, jer je potpuno siguran, prirodan, neinvazivan, daje dugoročne efekte, bez primene ikakvih invazivnih postupaka.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više