fbpx

Oblikovanje tela

24. avgust 2020.
Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija – tretman za vaše skladno i lepo oblikovano telo

Ultrazvučna kavitacija se naziva još i ultrazvučna lipoliza i određuje se kao tretman reoblikovanja tela uklanjanjem masnih naslaga ispod kože regije koja se tretira. U tretmanu se koriste ultrazvučni radiotalasi da bi se razgradile masne ćelije, koje potom limfni sistem apsorbuje u telo i postepeno izbacuje daljim metaboličkim procesima. Tretmanima Ultrazvučna kavitacija, uz kombinovanje sa zdravim načinom života, možete reoblikovati problematične zone tela, kao što su: butine, stomak, zadnjica, ruke.
21. septembar 2018.
Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija – jedini nehirurški način za reoblikovanje tela

Ultrazvučna kavitacija je široko priznata, jedna od danas najefikasnijih metoda za gubitak masnih naslaga na željenim regijama. Trenutno ne postoji bolji neinvazivan, nehirurški način, koji ne uključuje medicinsku intervenciju ili operaciju u borbi protiv neželjenih masnih naslaga. Regije tela koje na koje se može primeniti tretman Ultrazvučna kavitacija obuhvataju: bokove, butine, stomak, zadnjicu.
14. jun 2018.
Ultrazvučna kavitacija

Šta je ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metod kojim se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga, što dovodi do smanjenja obima i reoblikovanja tela. Tretman Ultrazvučna kavitacija se najčešće primenjuje na onim delovima tela koji su najviše izgubili nekadašnji oblik, usled nagomilavanja masnih naslaga: ruke, stomak, bokovi, butine, zadnjica.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više