fbpx

Lasersko uklanjanje papiloma

December 27, 2021

Tretmani koji se mogu raditi u zimskom periodu u kabinetu Vita Elos

Pojedini kozmetički tretmani, se mogu raditi tokom cele godine, dok za neke postoje ograničenja – tretmani se preporučuju samo u toku zimskog perioda. Osnovni savet Vita Elos-a, a u cilju zaštite i sigurnosti klijenata, je da se ne rade svi kozmetički tretmani tokom leta, nego se određene vrste tretmana rade samo u zimskom periodu. Sledeće tretmane, koje nudimo, se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom zimskog perioda: Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) tretmanom Depigmentacija laserom i tretmani primenom Plasma Pen tehnologije. Svi ostali tretmani, koje Kabinet nudi, se mogu raditi u toku cele godine, i zimi i leti. To su tretmani: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Radiotalasni lifting lica i tela, Uklanjanje tetovaža i Uklanjanje trajne šminke.
May 21, 2021

Uklanjanje papiloma tretmanom Depigmentacija laserom u našem Kabinetu

Papilomi su hiperpigmentovane meke izrasline boje kože veličine najčešće nekoliko milimetra, često na tankoj peteljci, te se iz tog razloga često nazivaju i „viseće bradavice“. U okviru usluge Depigmentacija laserom, u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, se uspešno primenjuje metoda Uklanjanje papiloma Nd:YAG laserom. Uklanjanja papiloma laserom je vrlo efikasan, bezbolan, jednostavan način, bez ikakvih neželjenih efekata, da se reši estetski i svaki drugi problem prisutan usled postojanja papiloma na licu ili telu. Prednost tretmana Uklanjanje papiloma laserom je ta što se u isto vreme postižu dva važna rezultata – procenat uspešnosti izlečenja je 95%, dok su estetski rezultati takvi da nema nikakvih ožiljaka ili tragova na koži koji bi ukazali da je mesto tretirano laserom tretmanom Uklanjanje papiloma.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više