fbpx

Lasersko uklanjanje papiloma

12. februar 2024.
Uklanjanje visećih bradavica

Nehirurško uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Papilom može da se ukloni hirurškim i nehirurškim putem, primenom lasera. U Kabinetu Vita Elos Novi Sad tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) se radi kao nehirurški tretman i preporučuje se njegovo uklanjanje u najranijoj fazi, čim se primeti prisustvo papiloma. Na ovaj način se sprečava dalje širenje pigmentne promene, kao i izbegavanje svih neprijatnosti koje papilom (viseća bradavica) izaziva. Nehirurško, lasersko Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) je najefikasniji način njihovog uklanjanja, jer je dokazano da je uspešnost tretmani gotovo 100%, a nakon tretmana Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) nema ožiljka, niti ikakvih nuspojava i rizika po pacijenta.
22. januar 2024.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

Tretman uklanjanje papiloma – brz, jednostavan i efikasan

Depigmentacija laserom je tretman kojim se uspešno i bez hirurške intervencije, primenom lasera, uklanjaju neželjene pigmentne promene na koži, među kojima su i papilomi odnosno viseće bradavice. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za Uklanjanje papiloma upotrebom lasera. Za tretman Uklanjanje papiloma ili uklanjanje visećih bradavica se koristi savremen, testirani laser – Nd:YAG laser. Pored efikasnosti, Uklanjanje papiloma laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana. Postupak tretmana Uklanjanje papiloma je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju i traje samo nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah.
11. decembar 2023.
Depigmentacija

Uklanjanje visećih bradavica i uklanjanje keratoza laserom

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma) korišćenjem lasera. Za tretman uklanjanje papiloma ili uklanjanje visećih bradavica se koristi najsavremeniji, testirani laser – Nd:YAG laser. Pored efikasnosti, uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma) laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana. Tretman Depigmentacija laserom u našem Kabinetu omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja keratoza, zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana Depigmentacija laserom – tretman uklanjanje keratoza.
25. septembar 2023.

Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) upotrebom lasera

Za tretman Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) se koristi najsavremeniji, testirani laser – Nd:YAG laser u okviru usluge Depigmentacija laserom. Tretman Depigmentacija laserom je tretman kojim se nehirurškim putem, primenom lasera, uklanjaju pigmentirane promene na svim delovima kože, među kojima je i papilom (viseća bradavica). Tretman Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom radi stručni tim Kabineta – lekar i kozmetolog sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti rada. Postupak tretman uklanjanje papiloma je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju, nema negativnih nuspojava, ne zahteva nikakvo vreme oporavka i traje nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više