fbpx

Radiotalasni lifting lica

16 maja, 2022

Kako se vrši uspešno uklanjanje bora u našem Kabinetu

U zavisnosti od starosti pacijenta, tipa kože, zdravstvenog stanja i izražajnosti problema, u Kabinetu se primenjuju različite tehnike i metode za uklanjanje bora, pri čemu se rade isključivo nehirurški tretmani za uklanjanje bora. Metode, koje se primenjuju za uklanjanje bora omogućavaju uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno, zavisno od oblika i težine prisutnog estetskog problema u vidu bora. Vita Elos nudi nekoliko vrsta tretmana za Uklanjanje bora: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Uklanjanje bora Plasma olovkom. Veći broj različitih nehirurških tretmana omogućava da se Uklanjanje bora radi u Kabinetu tokom cele godine, izborom adekvatnog tretmana za taj period (značajno zbog toga što pojedini tretmani ne mogu da se rade tokom letnjeg perioda).
6 maja, 2022

Tretman Radiotalasni lifting – paket uštede

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je kreirao paket uštede za tretman Radiotalasni lifting. Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Paket podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana Radiotalasni lifting rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata. Uobičajeno je da se tretman Radiotalasni lifting radi zajedno (i lice i vrat), kako bi se postigli ujednačeni rezultati. Paket uštede za tretman Radiotalasni lifting podrazumeva da se po ceni od 2.000, RSD rade regije celo lice i vrat. Paket uštede je naročito popularan kada se tretman Radiotalasni lifting radi vezano, u seriji od prosečno od 10 do 20 tretmana sa razmacima od 7 dana između svakog pojedinačnog tretmana.
11 aprila, 2022

Nehirurški face lifting – cene za pojedinačne tretmane

Pored hirurškog face lifting-a, postoje i tehnike nehirurškog face lifting-a, koje se primenjuju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Neinvazivni tretmani face lifting-a se rade kako bi se lice učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti, uz osnovnu prednost u odnosu na hirurški face lifting - nema rezova, niti anestezije. Druga važna prednost nehirurških metoda face lifting-a, koje se rade u Vita Elos-u je uklanjanje bora i zatezanje kože podsticanjem prirodne regeneracije kolagena. Pored toga, nehirurški face lifting ne zahteva nikakav period oporavka ili je on veoma kratak, nema podliva nakon izabranog tretmana, rezultati su vidljivi odmah, a cene su značajno niže od hirurškog face lifting-a (uz postizanje podjednako dugoročnih efekata). Nehirurški face lifting, koji se radi u Vita Elos-u po najpristupačnijim cenama obuhvata: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting, tretman Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
18 marta, 2022

Procedura i efekti tretmana radiotalasni lifting (RF)

Tretman Radiotalasni lifting je prvenstveno namenjen uklanjanju bora i zatezanju opuštene kože i kože bez volumena, a rezultati su vidljivi odmah. Tretmanom Radiotalasni lifting je moguće tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Tretman Radiotalasni lifting ne daje nikakva neželjena dejstva, niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana. Radiotalasni lifting je tretman liftinga lica i tela, koji se može raditi tokom cele godine. Postupak tretmana Radiotalasni lifting lica je veoma jednostavan, tretman je bezbolan, bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije, niti ima period oporavka. Radiotalasni lifting se radi kao serija tretmana (prosečno od 5 do 20 tretmana Radiotalasni lifting sa razmacima od 7 dana između svakog pojedinačnog tretmana), a za očuvanje postignutih rezultata se preporučuje odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više