fbpx

Radiotalasni lifting lica

15. septembra 2023.
Radiotalasni ligting

Jedan od tretmana podmlađivanja – Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je tretman liftinga lica, koji se može raditi tokom cele godine. U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima. Paket usluga podrazumeva da se po ceni 1 zone koja se tretira, tretman Radiotalasni lifting radi po istoj ceni za 2 zone.
4. septembra 2023.

Lifting lica i cene pojedinačnih tretmana

Tretmani za lifting lica se rade kako bi lice bilo zategnutije, mlađe, lepše, simetričnije ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. U cilju uklanjanja bora i uspešno zatezanje lica (lifting lica), kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad nudi nekoliko vrsta nehirurških tretmana za podmlađivanje i lifting lica. Metode i tehnike, koje se u Kabinetu primenjuju, su različite i mogu se međusobno kombinovati. Za lifting lica se koriste radiotalasi, Plasma Pen i 3D HIFU tehnologija.
26. juna 2023.

Radiotalasni lifting – paket usluga uštede

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, koji se primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine, što je jedna od velikih prednosti tretmana. Paket podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana Radiotalasni lifting rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata. Ova paket usluga znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može, po istoj ceni od 2.000,00 RSD uraditi i zonu lica i zonu vrata. Povoljnost paketa uštede za tretman Radiotalasni lifting se ne ogleda samo u cenovnoj povoljnosti, već i kreiranju paketa koji daje izuzetne efekte kod zona kod kojih su znaci starenja najuočljiviji i koje su najčešće pogođene gubitkom elastina i kolagena gotovo istovremeno - regija lica i vrata.
23. juna 2023.

Kako efektno ukloniti bore bez hirurškog zahvata

Uklanjanje bora se vrši u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos isključivo neinvazivnim načinom različitim vrstama tretmana. Uklanjanje bora može biti parcijalno ili sa celog lica, zavisno od izraženosti bora. Koja vrsta tretmana se preporučuje zavisi i od godina starosti klijenta i njegovog zdravstvenog stanja. Važno je naglasiti da se tretmani za uklanjanje bore, koje nudi Vita Elos, međusobno mogu kombinovati kako bi efekat bio što bolji i u skladu sa očekivanim. Uklanjanje bora se podjednako uspešno radi i kod žena i kod muškaraca. Kabinet se odlučio da ponudi klijentima tretmane neinvazivnog uklanjanja bora, jer je taj način uklanjanja bora daleko bezbedniji po pacijenta i nema negativnih nuspojava koje hirurško uklanjanje bore može da ima. Vita Elos nudi nekoliko vrsta tretmana za nehirurško uklanjanje bora: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Uklanjanje bora Plasma olovkom.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više