fbpx

Radiotalasni lifting lica

2 septembra, 2022

Radiotalasni lifting – tretman prirodnog zatezanja kapaka, lica i vrata

Radiotalasni lifting je tretman koji se danas podjednako uspešno, kao najbolji i najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, primenjuje i na celom licu, pa i kapcima, ali i vratu. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine. Efekti, koji se postižu tretmanom Radiotalasni lifting, su brojni. Nakon serije tretmana Radiotalasni lifting koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija, drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, dolazi do brisanja sitnijih i umanjenja dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka), postiže se veoma dobar efekat kod opuštene kože kapaka, normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni), znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata, radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje i zateže se opuštena koža kompletnog lica i vrata.
26 avgusta, 2022

Face lifting – nehirurški tretmani u našem Kabinetu po povoljnim cenama

U kabinetu Vita Elos se rade isključivo nehirurški face lifting tretmani, zahvaljujući savremenoj aparaturi namenjenoj takvoj vrsti tretmana, kao i stručnom timu koji čini lekar i kozmetičar sa preko 15 godina iskustva u ovom polju estetske kozmetike. Neinvazivni tretmani face lifting-a se rade kako bi se lice učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Face lifting tretmani kabineta obuhvataju: Ultrazvučni SMAS face lifting, Radiotalasni face lifting, Nehirurška blefaroplastika, Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
15 avgusta, 2022

Kako se radi tretman Radiotalasni lifting i efekti koji se postižu

Radiotalasni lifting lica je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Radiotalasni lifting je tretman liftinga lica, koji se može raditi tokom cele godine. U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima. Tretman Radiotalasni lifting se najčešće na početku, dok su znaci starenja vidljivi i izraženiji, preporučuje kao serija tretmana i to od najčešće 10 tretmana. Efekti traju oko 6 meseci. Preporučuje se održavanje postignutih rezultata ponavljanjem tretmana Radiotalasni lifting jednom mesečno.
11 jula, 2022

Povoljne cene tretmana face lifting-a koje nudi Vita Elos

Face lifting tretmani kabineta obuhvataju: Ultrazvučni SMAS face lifting, Radiotalasni face lifting, Nehirurška blefaroplastika, Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Svaki od tretmana daje izuzetne rezultate, a koji će se primeniti u konkretnom slučaju određuje lekar na osnovu stanja kože pacijenta, godina i prisutnog problema. Cene svih face lifting tretmana su prilagođene tržištu i želji da budu pristupačni za što veći broj klijenata. Kod pojedinih face lifting tretmana postoje i paketi uštede za klijente, koji su naročito važni kada je reč o seriji tretmana.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više