fbpx

Radiotalasni lifting lica

27 marta, 2023

Lifting lica – metode i tretmani koje nudimo

Lifting lica je prvobitno bio usko vezan za plastičnu hirurgiju. Lifting lica se u ovom slučaju radi odsecanjem viška kože i zatezanjem problematičnih regija na licu. Kompletan lifting lica, kao i parcijalni hirurškim putem, je gledajući efekte dugoročan, ali je podrazumevao niz mogućih neželjenih nuspojava kao što su: infekcije, otoci i podlivi, ožiljci i mogućnost asimetrije tretirane regije. Pored toga je cena hirurškog lifting-a lica previsoka. Danas, razvojem aparata i raznih tehnika i metoda je moguće je raditi lifting lica bez hirurškog postupka i na taj način eliminisati sve negativne nuspojave hirurškog liftinga lica. U Vita Elos-u se radi isključivo nehirurški lifting lica primenom različitih tehnika i metoda, kao što su duboko fokusirani ultrazvuk, jonizovana plazma i razne vrste lasera. Tretmani za Lifting lica se rade kako bi lice bilo zategnutije, mlađe, lepše, simetričnije ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Tretmani za nehirurški lifting lica, koje Kabinetu nudi, su: Ultrazvučni SMAS lifting lica, Radiotalasni lifting lica, nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Važno je naglasiti da se svi pomenuti tretmani za lifting lica mogu međusobno kombinovati.
10 marta, 2023

Radiotalasni lifting – paket uštede, dva tretmana po ceni jednog

Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava bore i zateže opuštenu kožu, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. Preporučuje se kao serija tretmana, a nakon toga 1 tretman mesečno kako bi se očuvali postignuti rezultati. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting u vidu paketa usluge (paket uštede) Paket uštede podrazumeva da po ceni 1 zone koja se tretira, radi tretman Radiotalasni lifting po istoj ceni za 2 zone. Ovaj paket usluga znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može, po istoj ceni od 2.000,00 RSD uraditi i zonu lica i zonu vrata. Na ovaj način se izašlo u susret svim klijentima koji se odluče za tretman Radiotalasni lifting, jer je ova kombinacija (istovremeni tretman Radiotalasni lifting i lica i vrata) vezana i uobičajeno je da se tretman radi zajedno, kako bi se postigli ujednačeni rezultati.
5 decembra, 2022

Radiotalasni lifting – dve zone po ceni jedne

Radiotalasni lifting je neinvazivna, veoma efikasna metoda zatezanja opuštene kože. Radiotalasni lifting je tretman koji dovodi do podmlađujućeg efekta, a postupak se može koristiti kod svih tipova kože tokom cele godine. Radiotalasni lifting je tretman koji dovodi do podmlađujućeg efekta i potpuno prirodnog izgleda, a postupak se može koristiti kod svih tipova kože tokom cele godine. Tretman Radiotalasni lifting tela ne daje nikakva neželjena dejstva. Tretman Radiotalasni lifting za 1 zonu je 2000 RSD, a postoji mogućnost i dve zone tretirati po istoj ceni – 2000 RSD. Najčešće su to one zone koje se lako mogu povezati, kao što su lice i vrat.
31 oktobra, 2022

Lifting lica – šta je i kako se sve može raditi

Lifting lica je postupak zatezanja kože lica, kako bi se otklonili znaci starenja. Lifting lica, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem. Tretmani za Lifting lica se rade kako bi lice bilo zategnutije, mlađe, lepše, simetričnije ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Tretmani za nehirurški lifting lica, koje Kabinetu nudi, su: Ultrazvučni SMAS lifting lica, Radiotalasni lifting lica, Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više