fbpx

Nega kože

November 10, 2021

Kako negovati kožu nakon tretmana Ultrazvučni face lifting

Svakodnevna nega lica je veoma važna u ublažavanju znakova starenja, održavanja kvaliteta kože i mladalačkog izgleda. Veoma efikasno rešenje u borbi protiv starenja je tretman Ultrazvučni SMAS lifting. Kako bi rezultati ovog neinvazivnog tretmana bili što bolji, neophodna je i pravilna nega kože nakon tretmana, po preporuci stručnog tima Vita Elos-a.
April 21, 2021

Važnost ishrane i zdravstvenog stanja za produžene efekte tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting je takva vrsta nehirurškog liftinga, koja duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na koren i grane kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Regeneracijom kolagena koža se zateže i bore nestaju. Kako je proces obnavljanja kolagena, nakon terapije Ultrazvučni SMAS lifting potpuno prirodan, na efekte koji se postignu utiče, ne samo genetski faktor, već i imunološko i zdravstveno stanje klijenta, kao i način ishrane koji pospešuje prirodno obnavljanje kolagena. Dobar imuni sistem i zdravstveno stanje su tesno povezani i međusobno uslovljeni. Na jačanje i očuvanje imuniteta od najznačajnijeg uticaja su izbalansirana i pravilna ishrana i fizička aktivnost. Da bi proces regeneracije prirodne kolagena bio pospešen, neophodna je ishrana bogata vitaminima C i E, kao i povećan unos belančevina.
March 19, 2021

Pravilna nega kože i konsultacije u Vita Elos-u za lice bez bora

Ono što je od velike važnosti za očuvanje negovanog i mladalačkog izgleda je svakodnevna pravilna nega kože lica, koja će doprineti da se znaci starenja uspore, zategnu prve, sitne bore i poboljša kvaliteta kože. Grupa žena ili muškaraca kojima su delovi lica, vrat ili dekolte već ugroženi procesom starenja zahtevaju posebnu negu kako bi se zategle bore i povratila elastičnost i čvrstina kože, a ona učinila mekom i glatkom. Vita Elos svim svojim klijentima nudi individualni pristup i podjednaku pažnju u pružanju usluga. Pored brojnih tretmana namenjenih zatezanju bora, svako od klijenata u Vita Elos-u ima na raspolaganju tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom kozmetologiji, koji će pomoći svojim savetima da lepotu, zdrav život i negu lica poboljšate u skladu sa problemom koji je prisutan.
September 16, 2020

Kako negovati kožu nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting nije invazivna terapija, te se pacijent, nakon tretmana, može odmah vratiti svom normalnom i uobičajenom načinu života. Ono što se svakako preporučuje svakom pacijentu kao nega kože nakon tretmana obuhvata sledeće: bez jakih preparata i pilinga određeni period nakon tretmana, oprez kod izlaganja Suncu, pravilna ishrana kao nega kože i hidratacija tela iznutra, nega kože u cilju očuvanja postignutih rezultata našim drugim face-lifting tretmanima (Radiotalasni lifting i Laserski karbonski piling, dostupni u našem Kabinetu).
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više